Kayserili Serhan Çetinsaya, Beşiktaş'a Başkan Olacak mı?

Kayserili iş adamı ve eski Beşiktaş asbaşkanı Serhan Çetinsaya, Beşiktaş başkanlığı iddialarına net bir cevap verdi. Ramos ve Talisca'nın transfer meselesiyle ilgili gündeme gelen Çetinsaya'nın bu açıklaması merak ediliyor. Tüm ayrıntılar haberimizde!

Kayserili Serhan Çetinsaya, Beşiktaş'a Başkan Olacak mı?

Beşiktaş’ta son günlerde Serhan Çetinsaya'nın başkanlık için aday olup olmayacağı konusuyla gündem yanıtını buldu.

Kayserili iş insanı Çetinsaya, Sergio Ramos ve Anderson Talisca transferlerinden dolayı Başkan Ahmet Nur Çebi ile ters düşmüş ve görevinden ayrıldığını daha önce açıklamıştı. Genç yönetici şimdi ise Beşiktaş başkanlık iddialarına son noktayı koydu.
Çetinsaya yaptığı açıklamada, ‘Beşiktaş’ın bir hava değişimine, daha yeni yüzlere ve gençleşmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum’ diyen Çetinsaya, maddi ve manevi desteğinin devam edeceğini açıkladı. 
İlerleyen günlerde yeni başkan adaylarının kim olacağı merakla beklenirken Çetinsaya net konuştu ve ifadelere yer verdi; ‘Başkan adaylığı için değer verdiğim kişilerden, camiamızdan ve kulübümüzü takip eden basın mensuplarından sorular geliyor. Beşiktaş başkanlığa layık görülmek bile büyük bir gurur ancak bu dönem için böyle bir planım olmadığını belirtmek istiyorum. Aslında Beşiktaş’ın bir hava değişimine, daha yeni yüzlere ve gençleşmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. İnşallah Beşiktaşımızı hak ettiği seviyeye taşıyacak bir isim olur. Sonuç ne olursa olsun, unvan gözetmeksizin kulübümüze maddi manevi desteğim devam edecektir.’
Çetinsaya, Beşiktaş’ın Sergio Ramos ve Anderson Talisca transferlerinden vazgeçmesini kabul etmeyerek, istifa kararı aldığını açıklamıştı.