Kayserili ünlü gazeteci boşandı! 40 Milyon TL tazminat talebi gündem olmuştu...

Kayserili ünlü gazeteci uzun yıllardır evli olduğu yazar ve televizyon yorumcusu eşinden boşandı. 2010 yılından beri evli olan çiftin boşanma haberleri magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Boşanma dilekçesinde geçen 40 milyon TL tazminat detayı ise çok konuşulmuştu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

Kayserili ünlü gazeteci boşandı! 40 Milyon TL tazminat talebi gündem olmuştu...

Kayserili ünlü gazeteci Nagehan Alçı, uzun yıllardır evli olduğu Rasim Ozan Kütahyalı ile tek celsede boşandı. 2010 yılından beri evli olan çiftin boşanma haberleri magazin dünyasında büyük ilgi uyandırdı. Boşanma dilekçesinde geçen 40 milyon TL tazminat detayı ise çok konuşulmuştu. 

Kayserili ünlü gazeteci boşandı! 40 Milyon TL tazminat talebi gündem olmuştu...

Nagehan Alçı, boşanma süreci hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, 'Rasim'le uzlaşıp, anlaşarak evliliğimizi sonlandırma kararı aldık. O, benim her zaman yüreğine ve aklına güvendiğim dostum ve fikir ortağım olmaya devam edecek. İlişkimiz her zaman saygılı bir şekilde devam edecek. Çocuklarımız için medyadaki meslektaşlarımdan süreç boyunca saygılı olmalarını rica ediyorum' ifadelerini kullanmıştı.

Kayserili ünlü gazeteci boşandı! 40 Milyon TL tazminat talebi gündem olmuştu...Boşanma davası, İstanbul 2. Aile Mahkemesi'nde bugün görüldü. Nagehan Alçı, gazetecilere yönelik yaptığı açıklamada, "Anlaşmalı, medeni bir şekilde evliliğimizi noktalıyoruz. Herhangi bir sorunumuz yok. Aile mahremiyeti açısından sizden de saygı bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Bu gelişme, Türkiye'de ve magazin dünyasında geniş bir ilgi gördü. Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın dostça bir anlaşma ile evliliklerini sonlandırdıkları vurgulandı.