Kayserili Vekil 21 Milyon Vatandaşa Ulaştı !

Yaptığı çalışmalar ile Kayserili vatandaşlar tarafından yakından takip edilen Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili, Baki Ersoy'un sosyal medya etkileşimleri görenleri şaşırttı. Detaylar Kayseri Anadolu Haberde…

Kayserili Vekil 21 Milyon Vatandaşa Ulaştı !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaptığı başarılı meclis çalışmaları ile ön plana çıkan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy hem yerel hem de ulusalda çok büyük bir kitleye ulaşmış durumda. 

21 Milyon Kişi…

MHP, Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un sosyal medya istatistikleri gündem oldu. Vekil Ersoy, sosyal medya hesaplarıyla 1 yılda 21 Milyon vatandaşa ulaştı. Yaptığı çalışmalarla vatandaştan büyük beğeni alan Vekil Ersoy’un sosyal medya hesapları da vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İşte milyonlarla ifade edilen o rakamlar…

Kayserili Vekil 21 Milyon Vatandaşa Ulaştı !

Facebook’ta 8 Milyon 600 Bin Vatandaş…

Vekil Ersoy, Facebook sosyal medya platformu ile 8 Milyon 600 bin vatandaşa ulaştı. Aynı zamanda sadece Facebook üzerinden 40 milyon 900 bin gösterime ulaşan Vekil Ersoy, vatandaşlar tarafından her geçen gün daha çok takip ediliyor.

Kayserili Vekil 21 Milyon Vatandaşa Ulaştı !

Instagram ve X Platformlarında Binler Vekil Ersoy’u takip ediyor…

Vekil Ersoy, aynı zamanda Instagram ve X platformlarında çok sayıda vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Instagram üzerinden 51 Milyonu geçkin görüntülenme ve 9 milyon 400 bin vatandaşa erişen Vekil Ersoy, X platformu üzerinden 10 milyon 700 bin görüntülenme sayısına ulaşmış durumda. 

Kayserili Vekil 21 Milyon Vatandaşa Ulaştı !

Vekil Ersoy bu veriler dahilinde 27. Dönem de olduğu gibi 28. Dönemin birinci yılında da Kayseri siyasetinde açık ara fark ile en çok etkileşim alan Milletvekili oldu.