Kayserili vekilin Erciyes aşkı bitmiyor!

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı'nın Erciyes aşkı bitmiyor. Önceki Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cıngı sosyal medya paylaşımlarında sürekli Erciyes'e yer vermesiyle dikkat çekiyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayserili vekilin Erciyes aşkı bitmiyor!

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı’nın Erciyes aşkı bitmiyor. Önceki Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cıngı sosyal medya paylaşımlarında sürekli Erciyes’e yer veriyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber’de…

Kayserili vekilin Erciyes aşkı bitmiyor!

14 Mayıs seçimlerinde AK Parti’den Kayseri milletvekili seçilen Murat Cahit Cıngı Erciyes’i unutamıyor.

Cıngı Kayseri tarihinin en vizyoner projelerinden olan Erciyes Master Planı’nı yürütmek üzere kurulan Kayseri Erciyes A.Ş.’nin 2011 yılındaki ilk kuruluşundan beri yönetim kurulu başkanlığını yürütüyordu.

Kayserili vekilin Erciyes aşkı bitmiyor!

Cıngı’nın paylaşımlarında sürekli Erciyes’e ve Erciyes’de yapılacak etkinliklere yer vermesi, ‘Vekil Erciyes’i unutamıyor, Vekilin Erciyes aşkı bitmiyor’ şeklinde yorumlandı.

Kayserili vekilin Erciyes aşkı bitmiyor!

Murat Cahid Cıngı Kimdir?

Erciyes A.Ş. den bilinen ve görevi boyunca önemli işlere imza atan 28. dönem genel seçimlerde, AK Parti Kayseri Milletvekili seçilen Murat Cahid Cıngı kimdir? 

1971 yılında Kayseri'de dünyaya gelen Murat Cahid Cıngı, Avrupa Birliği Siyasi Uzmanı'dır. Marmara Üniveristesi'nde yüksek lisans eğitimini bilgisayar üzerine tamamlayan Cıngı, Boğaziçi ve Marmara Üniversiteleri'nde yüksek lisans ve doktora eğitimlerini tamamladı. İngilizce olarak hazırladığı doktora tezi, Türkçeye çevrildi ve kitap olarak basıldı. Murat Cahid Cıngı ileri derece İngilizce ve Arapça biliyor.

 

>>Selma Kan