Kayserili Yatırımcılar İçin Kaçırılmayacak İhale - 11 Taşınmaz Satışa Çıkarıldı

Kayseri'de çeşitli dükkan ve arsa nitelikli taşınmazların satışını gerçekleştirmek üzere 21 Ağustos 2024 Çarşamba günü saat 16:00'da açık teklif usulü ile ihale düzenleyecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde..

Kayserili Yatırımcılar İçin Kaçırılmayacak İhale - 11 Taşınmaz Satışa Çıkarıldı

Bünyan Belediyesi, mülkiyetine ait çeşitli dükkan ve arsa nitelikli taşınmazların satışını gerçekleştirmek üzere 21 Ağustos 2024 Çarşamba günü saat 16:00’da açık teklif usulü ile ihale düzenleyecek. İhale, Bünyan Belediyesi Hizmet Binası'nın üçüncü katındaki toplantı salonunda, belediye encümeni huzurunda gerçekleştirilecek.

İhale kapsamında, Sağlık Mahallesi'nde yer alan 5 adet dükkan ile Büyüktuzhisar, Fatih ve Sümer Mahallelerinde bulunan 6 adet arsa satışa sunulacak. İhaleye katılmak isteyen gerçek ve tüzel kişilerin, 21 Ağustos 2024 Çarşamba günü saat 15:00’a kadar gerekli belgeleri Bünyan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekiyor.

İhale Şartları ve Ödeme Detayları

İhaleye katılım için gerçek kişilerden ikametgah belgesi, nüfus cüzdanı sureti, adres beyanı ve geçici teminat gibi belgeler talep ediliyor. Tüzel kişiler ise ticaret sicil gazetesi, vergi levhası ve yetki belgelerini sunmak zorunda. İhaleye katılacak tüm tarafların, şartname bedeli olan 250 TL'yi yatırmaları ve belediyeye vadesi geçmiş borçlarının bulunmadığını belgelemeleri gerekiyor.

İhale sonucunda dükkanların satış bedelinin %50’si 15 gün içinde peşin olarak ödenecek, geri kalan tutar ise 6 ay içinde 6 eşit taksitle tahsil edilecek. Arsa niteliğindeki taşınmazların bedeli ise 15 gün içinde peşin olarak ödenecek.

Satışa sunulan taşınmazlar, 3065 sayılı Kanun’un 17. maddesi gereğince KDV’den muaf olacak. Ödemelerin zamanında yapılmaması halinde ihale, encümen tarafından feshedilebilecek ve teminat irat kaydedilecektir.

İhale ile ilgili daha fazla bilgiye Bünyan Belediyesi'nin internet sitesi www.bunyan.bel.tr adresinden veya (0352) 712 10 40 numaralı telefondan ulaşılabilir.

Yatırımcılar İçin Kaçırılmayacak İhale Kayseri 11 Taşınmazı Satışa Çıkardı