Kayserililer açık hava sinemasına doyacak!

Melikgazi Belediyesi'nin düzenlediği her hafta farklı bir mahalleye konuk olan Açık Hava Sineması günleri tüm hızıyla devam ediyor. Bakın bu hafta hangi mahallede? Haberin detayları Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayserililer açık hava sinemasına doyacak!

Melikgazi Belediyesi'nin düzenlediği her hafta farklı bir mahalleye konuk olan Açık Hava Sineması günleri tüm hızıyla devam ediyor. Bakın bu hafta hangi mahallede?

Kayseri'de her hafta başka bir mahalleye konuk olan açık hava sinema günleri keyifli anlara sahne oluyor. Bu haftaki açık hava sineması Altınoluk Mahallesi Barış Pınar Etkinlik Alanı'nda yapılacak.

4 Ağustos tarihinde seyirciyle buluşacak olan açık hava sinema günleri ücretsiz ve tüm halka açık olarak gerçekleştirilecek. Animasyon film gösterimi yapılacak etkinlik 20:30'da başlayacak.

Kayserililer açık hava sinemasına doyacak!

Kültür, sanat ve eğlencenin; nostaljiye açılan pencerenin, heyecanlı ve keyifli bir akşamın tadını çıkarmaya var mısınız! Patlamış mısır, dondurma ve pamuk şeker eşliğinde gerçekleştirilen bu ücretsiz etkinliği kaçırmayın.