Kayserililer Bu Fiyatları Kaçırmayın – 27 Konut ve 2 İşyeri için İhale Başlıyor!

Kayseri'de mülkiyeti Melikgazi Belediyesi'ne ait olan 27 konut ve 2 işyeri için uygun fiyatlarla satışa çıkarıldı. Melikgazi Belediyesi'nin uygun fiyatlı satış ihalesini kaçırmayın! İhalenin detayları Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayserililer Bu Fiyatları Kaçırmayın – 27 Konut ve 2 İşyeri için İhale Başlıyor!

Mülkiyeti Melikgazi Belediyesi’ne ait olan 27 konut ve 2 işyeri için ihale başlıyor. Belediye tarafından uygun fiyatlarla satışa çıkan ihaledeki fırsatları kaçırmayın!

Melikgazi Belediyesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesine istinaden satış açık teklif usulü ile yapılacaktır. İhale detaylarında Kazımkarabekir Mahallesi’nde 18 konut ve Anbar Mahallesi’nde 9 konut, Battalgazi Mahallesi’nde ise 2 işyeri satışa çıkarılacak. İhale, 17 Temmuz Çarşamba günü saat 15.00’te Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonunda yapılacaktır. İhale sürecinde teklif verme alt limiti 1 milyon TL'dir. İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir.

Kayserililer Bu Fiyatları Kaçırmayın – 27 Konut ve 2 İşyeri için İhale Başlıyor!Kayserililer Bu Fiyatları Kaçırmayın – 27 Konut ve 2 İşyeri için İhale Başlıyor!Kayserililer Bu Fiyatları Kaçırmayın – 27 Konut ve 2 İşyeri için İhale Başlıyor!Kayserililer Bu Fiyatları Kaçırmayın – 27 Konut ve 2 İşyeri için İhale Başlıyor!

Katılımcılardan istenen belgeler:

  • Gerçek Kişilerden: Melikgazi Belediyesi’ne yatırmış oldukları geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubu, nüfus cüzdan fotokopisi ve adres bildirim belgesi.
  • Tüzel Kişilerden: Melikgazi Belediyesi’ne yatırmış oldukları geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubu, ihaleye iştirak eden şirketin, şirketi temsil eden yetkili şahıs veya şahısların yetki belgesi ve imza sirküleri.

İhale Şartnamesi, Melikgazi Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'nden, www.melikgazi.bel.tr internet sayfasından ve yapılı taşınmazlar ile ilgili bilgiler Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'nden temin edilebilir.

İlanın detayları için TIKLAYINIZ...