Kayserililer Buna Çok Sevineceksiniz - Ücretsiz Seyahat İmkanı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği Seyahatsever projesi, 10 Temmuz'dan itibaren tüm Türkiye genelinde ücretsiz konaklama imkânı sunacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayserililer Buna Çok Sevineceksiniz - Ücretsiz Seyahat İmkanı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği Seyahatsever projesi, 10 Temmuz'dan itibaren tüm Türkiye genelinde gençlere ücretsiz konaklama imkânı sunacak. Bu proje kapsamında, 18-30 yaş arasındaki gençler her ilde yurtta ücretsiz konaklama fırsatına sahip olacaklar. Proje, gençlerin Türkiye'yi tanımasını ve kültürel kazanımlar elde etmelerini hedefliyor.

Projeden faydalanmak isteyen gençler, www.seyahatsever.gsb.gov.tr adresinden veya 444 0 472 Alo GSB hattından en az bir gün önce başvurarak rezervasyon yapabilecekler. Ayrıca gençlere, konakladıkları illerde müze kartı da verilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun 800'ün üzerinde yurdu, bu projeyle gençlere hizmet verecek. Seyahatsever projesi, 10 Temmuz'da başlayıp 27 Ağustos 2024 tarihinde sona erecek.

Kayserililer Buna Çok Sevineceksiniz - Ücretsiz Seyahat İmkanı!

Seyahatsever Projesi: Kimler Faydalanabilir ve Şartlar Neler?

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Seyahatsever projesi, 18-30 yaş arasındaki tüm gençlere hitap ediyor. Öğrenci olma şartı aranmayan projede, aynı ilde en fazla 5 gün konaklama imkânı sunulacak. İllerde bulunan yurtlardan cinsiyet ve müsaitlik durumuna göre tercih yaparak yararlanabilirsiniz. Detaylı bilgi ve başvuru için seyahatsever.gsb.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kayserililer Buna Çok Sevineceksiniz - Ücretsiz Seyahat İmkanı!

Yeni Yerler Keşfetmek İçin Fırsat

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın başlattığı bu proje, gençlerin yeni yerler keşfetmesini ve Türkiye'nin güzelliklerini görmesini amaçlıyor. Resmi açıklamalar doğrultusunda, başvuru tarihlerinde projeye katılarak ülkemizin farklı köşelerini keşfetme fırsatını kaçırmayın.