Kayserililer Buraya Akın Etti – Metrelerce Kuyruk Oluştu!

Kayserililer sabahın erken saatlerinden itibaren metrelerce kuyruk oluşturdu. Ünlü firma Gratis'in indirim yaptığını duyan Kayserililer buraya akın etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserililer Buraya Akın Etti – Metrelerce Kuyruk Oluştu!

Gratis, 28 Haziran (bugün) itibarıyla başlayan yeni kampanyası için Kayserililer metrelerce kuyruk oluşturdu. Sabahın erken saatlerinden itibaren Kayserililer Gratis’e akın etti.

Gratis, kampanyanın 28 Haziran tarihinde, mağazaların açılışından itibaren geçerli olacağını ve stoklar tükenene kadar devam edeceğini duyurdu. Kendi markaları üzerinde geçerli olacak bu indirimde alım sınırı bulunmuyor. Kampanya kapsamında bulunan markalar ise şöyle: Lykd, Beaulis, Benri, Bee Beauty, Life in, Eklips, The Balm, Wet n Wild, İnecto, Hada Labo Tokyo, Green Therapy, Orien, Hask, Splat, Organic Shop, Planet Essence, Cashmire, Petite Maison, So Bio, Yoskine.

28 Haziran tarihine ve Gratis mağazalarına özel bu kampanyada, 250 TL ve üzeri alışverişlerde Gratis’e özel markalı ürünlerde net yüzde 80 indirim uygulanacak.

Kayserililer Buraya Akın Etti – Metrelerce Kuyruk Oluştu!

İzdiham oluştu!

Geçtiğimiz günlerde yaptığı indirim kampanyası ile ‘Gratis’ gündem olmuştu. Mağazada insanlar birbirlerinden ürünleri zorla almaya kalkmış, tartışmalar ve kavgalar gündem olmuştu. Bugün de Kayseri’de indirimi duyan vatandaşlar mağazanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu.