Kayserililer coşacak, yeni konsere hazır olun -Ünlü şarkıcı Kayseri'ye geliyor!

Kayseri'de coşku dolu bir yaz yaşanıyor. Art arda konserlerin gerçekleştiği Kayseri'ye bu sefer bakın hangi ünlü şarkıcı geliyor? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayserililer coşacak, yeni konsere hazır olun -Ünlü şarkıcı Kayseri'ye geliyor!

Geleneksel Pınarbaşı Şenliği başlıyor. Etkinlik kapsamında Pınarbaşı’da sürpriz etkinliklerin yapılması planlanırken, ünlü şarkıcıların da şenlikte sahne alacağı bildirildi. Coşku dolu konser Pınarbaşı halkı tarafından merakla bekleniyor.

Kayserililer coşacak -Ünlü şarkıcı Kayseri'ye geliyor!

Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, Geleneksel Pınarbaşı Şenliğinin 20 Ağustos Pazar günü yapılacağını bildirdi.

Kayserililer coşacak -Ünlü şarkıcı Kayseri'ye geliyor!

Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, Geleneksel Pınarbaşı Şenliğinin 20 Ağustos Pazar günü yapılacağını bildirdi. Başkan Uzunluoğlu, ‘Ünlü sanatçıların sahne alacağı şenliğimiz saat 17.00 de başlayacak. Tüm Kayseri halkını şenliğimize davet ediyorum’ dedi.
 Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, 20 Ağustos Pazar günü çarşı meydanında düzenlenecek olan Geleneksel Pınarbaşı Şenliğine tüm Kayseri halkını davet etti. Başkan Uzunluoğlu, şenlikte ünlü sanatçı Lara ve Kayseri’nin sevilen ismi Ayşen Kaya ile Volkan Erel’in sahne alacağını, ayrıca halk ozanlarından Turgay Kocakaya, Ertuğrul Aşkimamı ile Halil Daylak’ın da konser vereceğini bildirdi. Şenliğe tüm Kayserilileri davet eden Başkan Uzunluoğlu, ‘Şenliğimiz çarşı meydanında saat 17.00’de başlayacak. Hemşerilerimiz o gün geç saatlere kadar türküler-şarkılar eşliğinde bol bol stres atıp eğlenme imkanı bulacak’ ifadelerini kullandı.