Kayserililer Dikkat! 15 Temmuz'dan Sonra Zam Gelecek

Son zamanlarda birçok ürün ve hizmet kalemine gelen zamların ardından internet hizmetlerine de zam geldi. Türkiye'nin önde gelen internet servis sağlayıcısı, abonelik fiyatlarında artış yapacağını duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayserililer Dikkat! 15 Temmuz'dan Sonra Zam Gelecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son zamanlarda birçok ürün ve hizmet kalemine gelen zamların ardından internet hizmetlerine de zam geldi. Türkiye'nin önde gelen internet servis sağlayıcılarından TurkNet, abonelik fiyatlarında artış yapacağını duyurdu. 

Abonelik Fiyatları Yükseliyor

TurkNet'in yaptığı resmi açıklamaya göre, taahhütsüz internet paketlerinin fiyatı 399,90 TL'den 499,90 TL'ye yükselecek. Yeni fiyatlar, 15 Temmuz itibarıyla geçerli olacak. Şirket, bu artışın gerekçesi olarak artan maliyetler ve yüksek kaliteli hizmet sunmak için yapıldığı tahmin ediliyor.

Kayserililer Dikkat! 15 Temmuz'dan Sonra Zam Gelecek

Sabit Fiyat Seçeneği Sunuluyor

TurkNet, fiyat artışından etkilenmek istemeyen kullanıcılar için 12 aylık sabit paket seçeneği sundu. Bu seçenek, kullanıcıların belirli bir süre boyunca sabit fiyat üzerinden hizmet almalarını sağlayarak olası fiyat artışlarından korunmalarını mümkün kılacak.