Kayserililer Dikkat! Akaryakıtta Büyük İndirim: 240 TL

240 TL Hediye Fırsatını Kaçırmayın! Ziraat Bankası, akaryakıt alışverişlerinde müşterilerine 240 TL Bankkart Lira hediye ediyor. Bu fırsattan nasıl yararlanabilirsiniz? İşte detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayserililer Dikkat! Akaryakıtta Büyük İndirim: 240 TL

Ziraat Bankası,yeni bir kampanya başlattı. Banka, 1 Temmuz - 15 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampanya kapsamında, Bankkart POS cihazlarından yapılan belirli harcamalarda müşterilerine 240 TL Bankkart Lira hediye ediyor. Kayserililer bu yaz akaryakıt alışverişlerinde avantaj sunan bu kampanyadan yararlanın.

Kampanya Detayları

SMS ile Katılabilirsiniz Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin 4757’ye SMS göndermesi yeterli olacak. Katılım şartları gereği her müşteri kampanyadan sadece bir kez yararlanabilir. Ziraat Bankası, aynı gün içerisinde yapılacak 750 TL ve üzeri harcamalardan yalnızca bir tanesinin kampanyaya dahil olacağını belirtti.

Ziraat Bankası kampanyayla ilgili şu açıklamayı yaptı: 'Bankkart üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından Ziraat Bankkart ile tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 750 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişinize 240 TL Bankkart Lira Hediye.'

Kayserililer Dikkat! Akaryakıtta Büyük İndirim: 240 TL

Kampanya Koşulları Şu Şekilde;

1 Temmuz – 15 Ağustos 2024 tarihinde Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında  Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ve otogaz alışverişinde 240 TL Bankkart Lira verilecek. Katılım  için Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr veya SMS yoluyla yapılabilir. SMS ile katılım için 'PO' yazıp 4757’ye banka nezdinde kayıtlı cep telefonundan mesaj gönderilmesi gerekmektedir. SMS gönderimleri ücretsizdir.

Kampanya müşteri bazlı olup, her müşteri kampanyaya sadece bir kez katılabilir ve toplamda en fazla 240 TL Bankkart Lira kazanabilir. İşlemler Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında ve Bankkart POS’undan yapılmalıdır. Bankkart ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir. Sadece asıl kart sahipleri kampanyaya katılabilirken, ek kart ve sanal kartlarla yapılan harcamalar kampanyaya dahil olmayacaktır.

Kazanılan 240 TL’lik hediyeler, 22 Ağustos 2024 tarihinde yüklenecek ve 22 Eylül 2024 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan Bankkart Liralar, 23 Eylül 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Kayserililere bu yaz akaryakıt alışverişlerinde avantaj sunan bu kampanya ile ilgili detaylı bilgiye bankanın web sitesi üzerinden ulaşabilir ve 4757’ye SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz.