Kayserililer dikkat – Bu araçlar toplatılacak!

Kayseri Mod İnovasyon Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi tarafından piyasaya arz edilen araçlar için 'Güvensiz ürün toplatılması' ilanı yayımlandı. Peki, bu araçlar hangileri? İletişime nasıl geçilecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayserililer dikkat – Bu araçlar toplatılacak!

Kayseri Mod İnovasyon Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi tarafından piyasaya arz edilen araçlar için ‘Güvensiz ürün toplatılması’ ilanı yayımlandı.

ROTA KARAVAN marka ROTA400 ELEGANCE model karavanın geri çağrılmasıyla ilgili önemli bir duyuru yayınlayan şirket, Karavanın Motorlu Araçlar ve Römorkları ile Bunların Aksam, Sistem ve Ayrı Teknik Ünitelerinin Tip Onayı ve Piyasa Gözetimi ve Denetimi Hakkında Yönetmelik (AB/2018/858) kapsamında e132018/85800471*00 numaralı tip onayı belgesiyle piyasaya sürüldüğü, ancak araç tanıtım numaraları incelendiğinde bu belgenin niteliğiyle uyumsuz olduğunun tespit edildiğini ifade ederek araçların toplatılmasına karar verdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından alınan kararla, bu karavanların piyasaya arzının durdurulması, piyasadan çekilmesi ve geri çağrılmasına karar verildi. Ürünün uygunsuz olduğu belirlenerek ve karayolu trafik güvenliğini tehdit etmesi riski nedeniyle, kullanıcıların bu ürünü derhal kullanmayı bırakmaları gerektiği ifade edildi. 

Geri Çağrılacak Ürünlerin İadesi

Ellerinde bu karavandan bulunduran kişi veya kurumların, ürünü aşağıda belirtilen üretici firmaya göndermeleri gerekmektedir. İade işlemi sırasında oluşacak tüm masraflar üretici firma tarafından karşılanacaktır. Firma tarafından yapılan açıklamada, ‘Kullanıcılar güvenli ve eşdeğer bir ürünle değişim imkânına sahip olacaklardır’ ifadelerine yer verildi. 

İletişim Bilgileri

Firma Unvanı: Mod İnovasyon Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi
Adresi: Oymaağaç Mah. Meriç Sk. No:34 Kocasinan/KAYSERİ
Telefon: +90 542 745 0720
Elektronik Posta Adresi: [email protected]