Kayserililer dikkat – Bu üründe de kira dönemi başladı!

Geçtiğimiz yıllarda yaşanan vergi artışı birçok üründe kira döneminin başlamasına sebep oldu. Elbise kiralamadan araba kiralamaya kadar uzanan bu dönemde, telefon için de kiralama dönemi başladı. İl adet bazında ilk sırada Kayseri geliyor! Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayserililer dikkat – Bu üründe de kira dönemi başladı!

MediaMarkt seçili mağazalarında akıllı telefon kiralama dönemini 2023 yılında başlatarak teknoloji ürünlerini erişilebilir hale getirmeye başladı. Yaşanan vergi artışından etkilenerek istedikleri yüksek model telefonları alamayan gençler kiralama döneminden oldukça memnun.

2023 yılından beri telefon kiralama hizmeti sunan MediaMarkt çalışanları, hizmetten vatandaşların çok memnun olduğunu ifade ediyor. 2023 yılından bu yana kiralanan telefonların sayısı 1,500 civarında görülürken, en çok akıllı telefon kiralayanların başında Kayseri ili geliyor. 

Özellikle gençlerin tercih ettiği telefon kiralamada üst segment ürünlere talep daha çok oluyor. Esnek ödeme yöntemleriyle 24 aya kadar kiralama hizmeti sunuluyor. Tüm MediaMarkt mağazalarında telefon kiralama hizmeti sunuluyor. Kiralanan akıllı telefonlar sıfır ve üretici garantisi olan cihazlar olup, kiralama sırasında kutudan çıkarılıyor. 

Kiralama süresi sonunda ürünlerini sözleşmeye uygun teslim edenler teslimat bonusu kazanıyorlar. Sözleşme başında taahhüt edilen tutar kadar teslimat bonusunu nakit olarak alabiliyorsunuz. Yenilenmiş Cihaz alımında da indirim kuponu olarak teslimat bonusunu kullanabiliyorsunuz.

Ayrıca 24 aylık kiralama hizmetinden yararlanan müşterilere; kiralama süresi sonunda, kiralanan cihazla aynı marka ve aynı model 1 yıl firma garantili yenilenmiş telefonu taksitle satın alma  imkanı sunuluyor.