Kayserililer Dikkat – Büyük fırsatlarda son gün!

Kayseri'de 5 gün devam edecek olan moda festivali fırsatlarında bugün son gün. Festivale yoğun ilgi gösteren Kayserililer bakın festivali nasıl buldu? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayserililer Dikkat – Büyük fırsatlarda son gün!

Türkiye’nin en çok bilinen alışveriş festivallerinden biri olan ELITEFEST, fırsatlarında bugün son gün. 5 gündür Kayseri’de hizmet veren festival yoğun ilgi görürken, bakın vatandaşlar festival hakkında neler düşünüyor?

Kayserililer Dikkat – Büyük fırsatlarda son gün!

Türk tasarımcıların ve yerli bayan markalarını yer aldığı ELITEFEST, 14-18 Ağustos tarihleri arasında Meysu Outlet’te (otogar yanı) Kayserililerle buluşuyor. Düzenlenen festivalde birçok markanın ürünleri uygun fiyatlara sunuluyor. Festivalin başlamasına özel birinci, ikinci ve üçüncü günlerde ilk gelen bin kadına tüm stantlarda geçerli hediye çekleri ve sürpriz hediye imkanı sunuldu. 18 Ağustos (bugün) akşam saatlerine kadar devam edecek festivalde kadın giyime dair birçok ürün yer alıyor. Kadın giyim, ayakkabı, çanta, takı, aksesuar, şal, eşarp, ferace ve abiye ürünleri yer alıyor.

Kayserililer Dikkat – Büyük fırsatlarda son gün!

Kayserililer Yoğun İlgi gösterdi!

5 gündür Kayseri’de devam eden ELITEFEST’e Kayserililer yoğun ilgi gösterdi. Festivale 7’den 70’e her kesimden aktif katılım sağlandı. Festivale katılan bir vatandaş, ‘Tesettür için uygun kıyafetler var. Ve fiyatlar baya uygun. Kayseri’de böyle bir festival olduğu için çok mutlu olduk’ dedi. Festivali ziyaret eden genç bir vatandaş, ‘Bana göre bir şey yoktu. Yoğun olarak tesettür kıyafetleri var. Ama bakıldığı zaman Kayseri sosyete pazarının 200-300 TL’lik reyonlarına benziyor’ ifadelerinde bulundu.