Kayserililer dikkat - Evden çıkmaya hazırlananlara acil uyarı!

Doğu Anadolu Bölgesi'nde seyahat etmeyi planlayanlar için kritik bir uyarı geldi. Bazı güzergahlarda devam eden yol onarım çalışmaları nedeniyle sürücüler zorluklarla karşılaşabilir. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserililer dikkat - Evden çıkmaya hazırlananlara acil uyarı!

Doğu Anadolu Bölgesi'nde seyahat etmeyi planlayanlar için kritik bir uyarı geldi. Bazı güzergahlarda devam eden yol onarım çalışmaları nedeniyle sürücüler zorluklarla karşılaşabilir.

Elazığ ile Malatya arasındaki kara yolunun 15 ila 17. kilometreleri arasında süren üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle, bu bölgede trafik akışı kontrollü olarak sağlanıyor.

TAG Otoyolu’nun Bahçe Kavşağı ile Nurdağı Kavşağı arasındaki 1 ila 5. kilometreleri kapsayan kesimde, üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla Gaziantep yönü trafiğe kapatıldı. Ulaşım, Adana yönünden çift taraflı ve kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Ayrıca, Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun çeşitli kesimlerinde yapılacak geniş kapsamlı bakım çalışmaları kapsamında, Şanlıurfa yönünde 7 ila 11. kilometreler arasında ulaşım tamamen durdurulacak.

Kayseri-Malatya karayolunun 45 ila 46. kilometreleri arasında süren menfez inşaatı nedeniyle, Kayseri istikametindeki trafik tek şeritten sağlanıyor.

Bu bölgelerde yolculuk yapacak sürücülerin dikkatli olması ve belirtilen güzergahlarda trafik yoğunluğunu göz önünde bulundurması tavsiye ediliyor.