Kayserililer dikkat - Kentte metrelerce derinlikte çukurlar oluşuyor!

Kayseri'de pek çok bölgede rastlanılan metrelerce derinlikteki çukurlar vatandaşlara büyük tehdit oluşturuyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayserililer dikkat - Kentte metrelerce derinlikte çukurlar oluşuyor!

Kayseri’de özellikle tarihi bölgelerde kaçak kazı yapan defineciler pikniğe giden vatandaşları, özellikle de çocukları tehdit ediyor. Son olarak Zincidere’de görüntülenen çukur vatandaşlar arasında paniğe sebep oldu.

Kayserililer dikkat - Kentte metrelerce derinlikte çukurlar oluşuyor!

kayserihaber.com.tr’de yer alan habere göre, arazileri adım adım gezerek kaçak kazı yapan defineciler, yakalanmazlarsa arkalarında büyük bir tehlike bırakıyor. Açtıkları metrelerce derinlikteki çukurlar, piknikçileri ve çocukları tehdit ediyor.

Bir hayal uğruna çoğu zaman efsanelerin peşinde koşan defineciler, dağ taş demeden arazileri adım adım geziyor.

Polis ve jandarmaya yakalanmamak için çoğu zaman geceleri çalışan defineciler, hayatlarını da tehlikeye atıyor. Ancak kısa yoldan zengin olma hayali, definecileri canları pahasına da olsa bu işten alıkoymuyor.

Kayseri'nin Talas ilçesi Zincidere bölgesine pikniğe giden bir vatandaş da karşılaştığı define çukuru karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Çektiği video ile piknikçileri uyaran vatandaş, bu tür dağlık arazilerde ve doğal alanlarda çocukların odun, çalı çırpı toplamaya gönderilmemesi uyarısında bulundu. 

Metrelerce derinlikte çukurun hem yetişkinler hem de çocuklar için büyük bir tehlike yarattığını dile getiren vatandaş, doğal alanlardaki bu tür tehlikelere dikkati çekti.

Detaylar için linke TIKLAYINIZ