Kayserililer Dikkat! - Tüm Hizmetler Tek Çatı Altında Erişime Açıldı!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), milyonlarca emekliye sunulan hizmetleri tek çatı altında sunacağı siteyi erişime açtı. Peki, sitede neler var? Emekliler nasıl yararlanabilecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserililer Dikkat! - Tüm Hizmetler Tek Çatı Altında Erişime Açıldı!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emeklilere sunulan fırsatları tek çatı altında topladığı siteyi erişime açtı.

SGK, emeklilere yönelik hizmetlerin ve fırsatların duyurulması için yeni bir internet sitesi açtı. Kurum, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, 'Türkiye Yüzyılı emektarlarımızın ''Emekli Dijital Kimlik Kartı'' hazır. Emeklilerimize özel yapılan indirimler ve birçok fırsata 'https://emekliler.gov.tr' adresi üzerinden erişebilirsiniz' ifadelerini kullandı. Yapılan paylaşımda, sitenin nasıl kullanılacağına ve dijital kimliğin nasıl oluşturulacağına dair bilgilendirme videosu yayımlandı.

 

Dijital Kimlik Kartı Nasıl Oluşturulur?

Emekliler.gov.tr sitesine giriş yapıldığında sağ üst köşede bulunan login sekmesine tıklayarak, 'e-Devlet' kanalı üzerinden kayıt oluşturmanız gerekiyor. Kayıt oluşturduktan sonra dijital kimliğiniz hazır hale geliyor. Ayrıca 'Emekliler Yılı' mobil uygulaması da hem App Store hem de Google Play Store’de bulunuyor.

Kayserililer Dikkat! - Tüm Hizmetler Tek Çatı Altında Erişime Açıldı!

Sitenin İçeriğinde Neler Var?

Emekliler için hazırlanan bu sitenin içeriği oldukça dolu. Emeklilere özel etkinlikler ve fırsatlar yer alırken, emeklilerin haklarında yapılan iyileştirmeler de bu site üzerinden emeklilere duyuruluyor. Emeklilik Akademisi bölümünde, emekliliğe ilk adım ve emeklilik süreci ile ilgili videolar bulunuyor. Emekliler yılı sitesinin ilk açılış sayfasında, tüm Bakanlıkların emeklilere yönelik açıkladığı fırsatlar yer alıyor. Ayrıca bankaların, sendikaların, SGK İl Müdürlüklerinin de yayınladığı fırsatlar ilk bu kanaldan duyuruluyor.

Kayserililer Dikkat! - Tüm Hizmetler Tek Çatı Altında Erişime Açıldı!

Emeklilerin tüm bilgilere, fırsatlara ve etkinliklere kolayca ulaşabilmesi için tasarlanan bu site, emeklilerin rahatça giriş yapabilmesi için özel olarak tasarlanmıştır.