Kayserililer dikkat - Yarından itibaren yüzde 20 zamlı ödeyeceksiniz!

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren bir zam haberi geldi. Kayseri'de de yarından itibaren yüzde 20 zamlı ödenecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayserililer dikkat - Yarından itibaren yüzde 20 zamlı ödeyeceksiniz!

Neredeyse herkesin evinde bulunan olmazsa olmazlar arasında bulunan o hizmete yüzde 20 zam geliyor. Kayserilileri üzecek zam yarından itibaren uygulamaya geçecek. 

Temmuz ayının başında 2024 yılının ilk 6 aylık enflasyon rakamları belirlendi. Söz konusu bu rakamlar kapsamında emeklilerin ve memurların maaş zamları belirlendi.

Maaşlara zam gelmesin ardından zam haberleri de art arda gelmeye başladı. Zam haberlerinden biri de neredeyse herkesin evinde bulunan o hizmete gelen zam oldu.

Yarından itibaren zamlı!

Edinilen bilgilere göre internet hizmetine yarından itibaren yüzde 20-25 oranında zam gelecek.

Halk TV’de yer alan habere göre, yarın itibari ile yeni aboneler daha yüksek ücretlerle hizmet alacaklar. Mevcut aboneler ise gelecek ayın faturasında bu artışı görecekler.

Türkiye'nin birçok bölgesine 1000 Mbit/s hızında internet hizmeti sunan TürkNet, abonelik ücretlerine %25 zam yaptı. Sabit fiyat politikasıyla müşterilerine hizmet veren TürkNet, yarından itibaren abonelik ücretini 399,90 TL'den 499,90 TL'ye çıkardı.