Kayserililer Dışarı Çıkarken 2 Kere Düşünün – Uyarılar Geldi!

Kayserililere Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı geliyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların yanı sıra kuvvetli rüzgar beklentisi, bölge halkını dikkatli olmaya çağırıyor. Sıcak havaların bir süre kente ara vereceği görülürken, Kayserililer dışarı çıkarken 2 kere düşünecek… Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayserililer Dışarı Çıkarken 2 Kere Düşünün – Uyarılar Geldi!

Kayserililere Meteoroloji’den uyarı üstüne uyarı geliyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların yanı sıra kuvvetli rüzgar beklentisi, bölge halkını dikkatli olmaya çağırıyor. Sıcak havaların bir süre kente ara vereceği görülürken, Kayserililer dışarı çıkarken 2 kere düşünecek…

Meteoroloji’nin raporuna göre, Kayseri genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olarak aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette ve öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli rüzgarın (30-60 km/sa) eseceği konusunda vatandaşlara uyarı yapıldı. 1 Temmuz (bugünden), Çarşamba gününe kadar sıcaklıklar mevsim normallerinin altında seyredecek.

Kayserililer Dışarı Çıkarken 2 Kere Düşünün – Uyarılar Geldi!

Meteoroloji Kayserilileri Uyardı!

Meteoroloji yaptığı açıklamada, Kayseri ve çevresinde yaşayanların hava durumu ve rüzgar uyarılarına dikkat etmeleri önemle duyurulurken; Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri yer yer kuvvetli (hamleli 30-60 km/sa) rüzgar beklendiği için, vatandaşlar çatı uçması, ağaç devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaya davet etti.

Kayserililer Dışarı Çıkarken 2 Kere Düşünün – Uyarılar Geldi!

Haftalık Hava Tahmin Raporu:

2 Temmuz Salı: Kentte havanın az bulutlu ve açık beklenirken, kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olacak şekilde rüzgarlı bir hava bekleniyor. Hava sıcaklığı en düşük 11 derece, en yüksek 30 derece olacak.

3 Temmuz Çarşamba: Havanın az bulutlu ve açık olması beklenirken, kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette rüzgar bekleniyor. Hava sıcaklığı en düşük 13 derece, en yüksek 35 derece olacak.

4 Temmuz Perşembe: Perşembe gününden itibaren hava sıcaklığı artacak. Hava az bulutlu ve açık olurken, Erciyes ve Yahyalı çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı en düşük 17 derece, en yüksek 37 derece olacak.

5 Temmuz Cuma: Hava az bulutlu ve açık olacak. Hava sıcaklığı en düşük 16 derece, en yüksek 36 derece olacak.

6 Temmuz Cumartesi: Sıcaklıklar tekrar düşüşe geçecek. Kentte parçalı ve az bulutlu, doğusu parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Hava sıcaklığı en düşük 14, en yüksek 33 derece olacak.