Kayserililer Gün Sayıyor!

Kayseri'nin gözde turizm merkezlerinden biri olan Erciyes, açılış için gün sayıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayserililer Gün Sayıyor!

Kayseri'nin gözde turizm merkezlerinden biri olan Erciyes, yazın bunaltıcı sıcağından kurtulmak ve doğanın tadını çıkarmak isteyenler için mükemmel bir kaçış noktası sunuyor.  Yaz kış ziyaretçilerini ağırlayan Erciyes, 1 Temmuz Pazartesi günü itibariyle çadır kamp alanını doğaseverlerin hizmetine açıyor.

Kayserililer Gün Sayıyor!

Erciyes Kayak Merkezi'nin yanında yer alan bu kamp alanı, serin, sessiz ve eşsiz doğası ile ziyaretçilerini bekliyor. Şehir hayatının gürültüsünden uzak, tertemiz havası ve huzur dolu anlarıyla öne çıkan Erciyes Çadır Kamp Alanı, kendi çadırınızı getirip kamp yapma fırsatı sunuyor.

Kamp alanında konaklamak isteyenler için alan kiralama ücretleri de belli oldu. Günlük alan kiralama ücreti 100 TL, haftalık kiralama ise 500 TL olarak belirlenmiş durumda. En fazla 9 metrekareye kadar birim çadır alanı kiralanabilecek.

Kayserililer Gün Sayıyor!

Doğayla iç içe, keyifli ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyen herkes Erciyes Çadır Kamp Alanı'na davetli. Bu yaz, şehirden uzaklaşmak ve doğanın tadını çıkarmak için Erciyes'i mutlaka ziyaret edin.