Kayserililer hazırlığınızı yapın – O ilçelerde 10 saat sular kesilecek!

KASKİ sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarla su kesintilerini duyuruyor. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan KASKİ, Kayseri'nin o ilçelerinde 10 saate yaklaşık su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Hazırlığınızı yapın!

Kayserililer hazırlığınızı yapın – O ilçelerde 10 saat sular kesilecek!

KASKİ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Develi, Hacılar ve Melikgazi ilçelerinde yaklaşık 10 saate kadar su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Planlı olacak su kesintileri bakın hangi mahallelerde olacak?

Yaşanacak su kesintisi içme suyu ve bağlantı çalışması nedeniyle 27 Ağustos Salı günü  Develi'de Şıhlı mahallesinde yaşanacak. Kısmen yaşanacak su kesintileri 12.00-17.00 saatleri arasında yaşanacak.

 

Yşanacak diğer bir su kesintisi yine içme suyu ve bağlantı çalışması nedeniyle 27 Ağustos Salı günü Hacılar, Yediağaç ve Beğendik mahallesinde  kesinti olacak. Kısmen yaşanacak su kesintileri 09.00-19.00 saatleri arasında yaşanacak.

İçme suyu bağlantı çalışması sebebiyle Melikgazi ilçesi Eğribucak mahallesinde de 27 Ağustos Salı günü planlı su kesintisi yaşanacak.  Kısmen yaşanacak su kesintileri 09.00-19.00 saatleri arasında olacak.