Kayserililer hazırlığınızı yapın – Sular Kesilecek!

KASKİ sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarla su kesintilerini duyuruyor. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan KASKİ, Kayseri'nin o ilçesinde 10 saate yaklaşık su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Hazırlığınızı yapın! Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayserililer hazırlığınızı yapın – Sular Kesilecek!

KASKİ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Develi ilçesinde yaklaşık 10 saate kadar su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Planlı olacak su kesintileri bakın hangi mahalleler?

Yaşanacak su kesintisi içme suyu ve bağlantı çalışması nedeniyle 19 Ağustos Pazartesi günü Yeni Mahalle ve Aşık Seyrani Mahallesi Sanayi Bölgesi’nde yaşanacak. Her iki mahallede de kısmen yaşanacak su kesintileri 09.00-18.00 saatleri arasında yaşanacak.

 

Yapılan çalışmalar nedeniyle su kesintisi yaşanacak yerleri bir gün öncesinden duyuran KASKİ, vatandaşların mağduriyetlerini en aza indirmeye çalışıyor. Çalışmalar nedeniyle yaşanacak su kesintileri duyuran KASKİ, ‘Bizim duyurularımız dışında su kesintisi yaşanıyorsa, bu bizden kaynaklı bir kesinti değildir. Başka firmaların çalışmalarında yaşanan sıkıntılar sebebiyle bazen su kesintileri yaşanabiliyor’ ifadelerinde bulundu. KASKİ, kendi dışında da oluşan su kesintilerine anında çözüm imkanı sağlıyor.