Kayserililer komşu ile akın edecek!

Kayseri'nin komşusu Yozgat ilinde büyük festival başlıyor. Ceza, İrem Derici be birçok ünlü şarkıcı bu festivalde konser vermeye geliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayserililer komşu ile akın edecek!

Kayseri'nin komşusu Yozgat'ta Sorgun Belediyesi'nin düzenlediği büyük festival SORFEST'e sayılı günler kaldı. Konserlerin ve çeşitli etkinliklerin düzenlendiği festivale Kayseri'den de katılım bekleniyor.

SORFEST 9 Ağustos 2024 tarihinde başlayıp 11 Ağustos 2024 yılında sona erecek. Program kapsamında ünlü sanatçılar konser verecek. Festival Mükrimin Göleti'nde balık turnuvasıyla başlayacak. Şakir Efendi Şehir Meydanı'na yöresel ürünler sergisi açılacak.

Festivalin ilk günü Ali Kınık ve İrem Derici sahne alacak. 10 Ağustos'ta KÖFN ve Dedüblüman, 11 Ağustos'ta Ceza ve Dilara Yıldız konser verecek.

Halk konserleri ücretsiz olacak. Atlı gösteriler düzenlenecek.

Kayserililer komşu ile akın edecek!

Anadolu Festivalleri ilgi görüyor!

Anadolu'da düzenlenen FantaFest, Kültür Yolu Festivali gibi etkinliklere vatandaşlar ilgi gösteriyor. Geçtiğimiz yıl Kayseri'de Kadir Has Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen FantaFest'e yüzlerce kişi akın etmiş çevre illerden de vatandaşlar katılım sağlamıştı.

Bu tarz düzenlenen etkinliklerde çevre illerden katılım sağlayan vatandaşlar ile birlikte şehirlerarası etkileşim olması sosyal anlamda ön plana çıkıyor.

Ayrıca, 3-11 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilcek Nevşehir Kültür Yolu Festivali de sanatseverleri bekliyor. Zengin içerikleriyle dikkat çeken programda, birbirinden değerli sanatçılar sahne alacak.