Kayserililer korku içinde!

Kayserililer kira sınırlamasının kalkması sebebiyle korku içinde. Durumun büyük bir problem olduğunu kaydeden kiracılar, adil bir düzenleme ile karara yeni bir güncelleme yapılması gerektiğini belirtiyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayserililer korku içinde!

2 yıldır konut fiyatlarına uygulanan yüzde 25’lik zam sınırı 1 Temmuz itibariyle sona erdi. Uygulamanın son bulmasıyla kiracılar büyük korku yaşıyor. Kiracılar kararın yeniden adil bir şekilde güncellenmesini istiyor.

İki yıldır uygulanan konut kira artışlarında yüzde 25’lik zam sınırı uygulaması 1 Temmuz itibarıyla sona ermesi  Kayseri’de yaşayan kiracıları endişelendirdi. Kirada zam sınırının olmasına rağmen ev sahiplerinin bu sınıra uymadığını kaydeden kiracılar sınırın kalkmasıyla işlerin daha da zorlaşacağını söylediler.

Mağduriyet daha çok artacak!

Kayseri’da kira fiyatlarının 10 Bin TL’den başladığını söyleyen vatandaşlar, kiraların zor durumda bıraktığını belirttiler. Kira fiyatlarındaki artışın durdurulması gerektiğini kaydeden kiracılar, mağduriyetin daha çok artacağını dile getiriyor. Olan dar gelirliye oluyor diyerek sitem eden kiracılar kira fiyatlarına devletin el atmasını talep ediyor.