Kayserililer Müjde! Bugünden İtibaren Ücretsiz

Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlere yönelik 'Seyahatsever' projesi kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) ait yurtlarda 5 gün boyunca ücretsiz konaklama imkanı sunuyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde...

Kayserililer Müjde! Bugünden İtibaren Ücretsiz

Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlere yönelik 'Seyahatsever' projesi kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) ait yurtlarda 5 gün boyunca ücretsiz konaklama imkanı sunuyor. Bu uygulama bugünden itibaren geçerli olacak ve Kayseri'deki gençler için de büyük bir fırsat oluşturuyor.

Kayserililer Müjde! Bugünden İtibaren Ücretsiz

Proje Başvuruları Açıldı

'Seyahatsever' projesi ile ilgili başvurular bugünden itibaren (08 Temmuz 2024) başladı. Bu proje ile ilgilenen gençler, 'KYK yurtlarında ücretsiz kalmak için başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvurular, 25 Ağustos tarihine kadar devam edecek ve projeye sadece 18-30 yaş arasındaki bireyler katılabilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan 2024 GSB Seyahatsever projesi kapsamında, deprem bölgeleri hariç olmak üzere illerde bulunan her birinde 1 kız ve 1 erkek yurdu hizmet verecek. Kayseri'deki gençler de bu imkandan faydalanabilecekler.

Projeye katılmak isteyenler, KYK yurtlarında 5 gün boyunca ücretsiz konaklayabilecekler. Bu imkandan yararlanmak isteyenler, rezervasyon yapacakları yurda en az bir gün öncesinden 444 0 472 (ALO GSB) numarasını arayarak isim, soyisim ve T.C. kimlik numarası ile başvuru yapmaları gerekiyor.

Kayserililer Müjde! Bugünden İtibaren Ücretsiz

Başvurular Ne Zamana Kadar Yapılacak?

Başvurular, 25 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı, projeye sadece 18-30 yaş arasındaki bireylerin başvurabileceğini belirtti.

Kayseri'deki gençler için bu büyük fırsatı kaçırmamak adına hemen başvurularınızı yapabilirsiniz. Seyahatsever projesi ile hem Türkiye'nin farklı yerlerini keşfetme hem de ücretsiz konaklama imkanına sahip olabilirsiniz.