Kayserililer 'Oh Be' Dedi!

Kayseri'de meydana gelen olayların ardından internete kısıtlamalar getirilmişti. Gece saatlerinde kısıtlamanın kaldırılması ile birlikte Kayserililer 'Oh Be' dedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayserililer 'Oh Be' Dedi!

Kayseri’de meydana gelen olaylar neticesinde internete kısıtlama getirildi. Sosyal medyayı aktif kullanamayan halk, duruma oldukça tepkiliyken gece saatlerinde kısıtlamanın kalkması ile birlikte ‘Oh Be’ dedi.

Kayserililer 'Oh Be' Dedi!

Kayseri’de yaşanan internet kısıtlaması ile sosyal medya kanallarından Instagram, Facebook, Twitter (X) ve WhatsApp kullanımında kısıtlamalar yaşandı. Vatandaşlar, haberleşme ağlarının kısıtlanmasından son derece şikâyetçi olurken, internet üzerinden çalışan halk büyük sıkıntı yaşadı. Vatandaşlar kısıtlama ile ilgili çok tepkili olurken, ‘İşimizi internetten yapıyoruz, iki gündür iş yapamıyoruz’ ve ‘Olayların cezasını yine suçsuz halk çekiyor’ yorumları yapıldı.

Konu ile ilgili resmi kurumlardan bir açıklama yapılmadı. Fakat gece saatlerinde kısıtlama kalktı. Vatandaşlar sosyal medya hesaplarından kısıtlamanın kalktığını duyurdu.