Kayserililer Tiyatroya Doyacak!

Kayseri'de Ocak ve Şubat ayları kültürel ve sanatsal etkinliklerle dolu dolu geçecek. Birbirinden değerli oyuncuların rol aldığı tiyatrolar hem güldürecek hem düşündürecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayserililer Tiyatroya Doyacak!

Kayseri’de Ocak ve Şubat ayları kültürel ve sanatsal etkinliklerle dolu dolu geçecek. Birbirinden değerli oyuncuların rol aldığı tiyatrolar hem güldürecek hem düşündürecek.

Kayserililer Tiyatroya Doyacak!

16 Ocak 2024 tarihinde Kayseri’de gösteri yapacak olan Karpuz Sanat oyuncuları, eski gazino günlerini, yozlaşmayı ve eski sanatçıları sahneye taşıyacak. 21 eski sanatçı perukası ve 25 kişilik kadrosu ile Kayseri seyircisine merhaba diyecek olan ‘Angara Gazinosu’ adlı gösteri canlı orkestrası ile de kulakların pasını silecek.

Gittiği her yerde kapalı gişe oynayan oyuna Kayserili sanatseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Gösteri 16 Ocak’ta saat 20.00 da Gültepe Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

Kayserililer Tiyatroya Doyacak!

Ruh Öküzü Yeniden Geliyor!

Kasım ayında Kayseri’de gösteri yapan Ruh Öküzü adlı oyun, yoğun istek üzerine bir kez daha geliyor.

4 Şubat 2024 Pazar günü İl Kültür Müdürlüğü salonunda saat 19:30’da sahne alacak olan oyun, izleyiciyi yerlere yatıracak kadar komik hikâyelerle dolu.

Güldür güldür ekibinden de tanıdığımız Tuğçe Karabayır ve Erkan Karadeniz’in rol aldığı oyun yılın komedisi olmaya aday görünüyor.

Kayserililer Tiyatroya Doyacak!

Gözyaşı Sarayı Kösem Sultan Geliyor!

Çiğdem Tunç Tiyatrosu tarafından sahnelenen yılın iddialı oyunlarından Gözyaşı Sarayı Kösem Sultan oyun 18 Şubat’ta Kayseri’de sahne alacak.

Çiğdem Tunç başta olmak üzere önemli ve tanınmış oyuncular tarafından sahnelenen oyunu Muhteşem Yüzyıl dizisinin senaristi Kosta Kortidis yazdı ve yönetti. 2 perdelik bu destanı kaçırmayın…