Kayserililere Aşure Gününe Özel Kızılay'dan Dağıtım!

Kayseri Kızılay Şubesi, aşure günü kapsamında Kızılay Ok Burcu Gönüllü Merkezi ve Filistin Çadırı'nda aşure dağıtımı gerçekleştirecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde...

Kayserililere Aşure Gününe Özel Kızılay'dan Dağıtım!

Kayseri Kızılay Şubesi, aşure günü kapsamında bugün saat 17.00'da Kızılay Ok Burcu Gönüllü Merkezi ve Filistin Çadırı'nda aşure dağıtımı gerçekleştirecek. 

Kızılay Kayseri Şube Başkanı, etkinliğin önemine vurgu yaparak, 'Aşure günü, birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştiren önemli bir gün. Aşurenin bereketi, paylaşmanın güzelliğini simgeler. Tüm halkımızı bu güzel etkinliğimize davet ediyoruz' dedi.

Kızılay'ın gönüllü ekipleri, etkinlik öncesinde gerekli hazırlıkları tamamlayarak aşure dağıtımına hazır hale geldi. Aşure dağıtımı, hem Kızılay Ok Burcu Gönüllü Merkezi'nde hem de Filistin Çadırı'nda eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. Bu etkinlik sayesinde Kayserililer, Kızılay'ın bu etkinliğine katılarak hem geleneksel aşure lezzetini tadacak aynı zamanda aşurenin bereketini ve paylaşmanın güzelliğini bir arada yaşayacaklar.

Kayserililere Aşure Gününe Özel Kızılay'dan Dağıtım!