Kayserililere Çifte Müjde! Büyük Kampanya Başlıyor

Ünlü zincir market Ramazan ayına özel kampanya kapsamında çiftçilik yapanlara özel indirim uygulanacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayserililere Çifte Müjde! Büyük Kampanya Başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü zincir market Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, ülke genelindeki 4 binden fazla kooperatif market satış noktasında, vatandaşların Ramazan Bayramı öncesinde kaliteli ve güvenilir ürünlere uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlamak amacıyla geniş kapsamlı bir kampanya başlatıyor. 5 Mart-14 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya ile kooperatif market satış noktalarındaki tüm ürünlerde fiyat artışı yapılmayacak.

Bu özel kampanyada Tarım Kredi Kooperatifleri çiftçilere destek olmanın yanı sıra tüketicilere de ekonomik bir nefes aldırmayı amaçlıyor. Kampanya, ülke tarımına destek sağlayarak enflasyonla mücadele sürecine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Kampanyada neler var?

Bu kampanya ile Tarım Kredi, çiftçilere de destek olacak. Türkiye genelindeki 2 bine yakın Tarım Kredi kooperatifinde, motorin, zirai ilaç ve tohumda, kampanya süresince vade farkı uygulanmadan hasat sonu (31 Ağustos) vadeli satış yapılacak. Karma hayvan yemlerinde ton başına yüzde 5'e varan indirim uygulanacak ve indirim sonrasında oluşacak fiyatlar, kampanya dönemi süresince sabitlenecek. İndirime ek olarak, söz konusu yem satışlarının üreticilere vade farkı uygulanmadan 4 ay vadeli yapılması sağlanacak.