Kayserililerin Beklediği Konser Ertelendi!

Türk pop müziğinin sevilen ismi Derya Uluğ'un, bugün Kayseri'de vereceği konser son anda iptal edilerek ileri bir tarihe ertelendi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayserililerin Beklediği Konser Ertelendi!

Kısa sürede popüler olan ve listelerde zirveye yerleşen şarkılarıyla tanınan Derya Uluğ, ilk kez Kayseri'de hayranlarıyla buluşmayı planlıyordu. Günler öncesinden tükenen biletlerle büyük ilgi gören konser, Kadir Has Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşecekti. Ancak, salondaki teknik aksaklıklar nedeniyle konser ileri bir tarihe ertelendi.

Kayserililerin Beklediği Konser Ertelendi!

Organizasyonu düzenleyen Noonbeş Organizasyon'dan yapılan açıklamada, konserin 12 Ekim Pazartesi günü Erciyes Kültür Merkezi'nde yapılacağı belirtildi. Açıklamada, '6 Ağustos 2024 tarihinde Kayseri Kadir Has Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirmeyi planladığımız Derya Uluğ konserimiz, salonda yaşadığımız teknik aksaklıklar nedeniyle ertelenmiştir. Konserimiz yeni tarih ve yer bilgileriyle birlikte aşağıdaki gibi güncellenmiştir: Tarih: 12 Ekim 2024, Cumartesi Yer: Erciyes Kültür Merkezi. Bu değişiklikten dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz. Biletleriniz yeni tarihte geçerli olacaktır ve iade seçenekleri mevcuttur. Bilet satışları bilet aldığınız platformlar üzerinden devam etmektedir. Daha fazla bilgi ve sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.' ifadelerine yer verildi.