Kayserililerin Beklediği Tarih Açıklandı!

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde her yıl düzenlenen ve büyük ilgi gören Dadaloğlu Geleneksel Kültür ve Sanat Şenliği'nin bu yılki tarihi açıklandı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayserililerin Beklediği Tarih Açıklandı!

İlçe halkının sabırsızlıkla beklediği etkinlik, bu yıl da zengin içerikleriyle gerçekleşecek. Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç’un önderliğinde gerçekleştirilen toplantıda, Dadaloğlu Kültür ve Sanat Şenliği’nin 31 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında yapılmasına karar verildi.

Kayserililerin Beklediği Tarih Açıklandı!

Belediye meclis üyeleri Ramazan Demirezen, Cemil Ünlü, Dadaloğlu Muhtarı Ömer Yılmaz, Dadaloğlu Dernek Başkanı Galip Bitigen, Dadaloğlu Vakfı Başkanı Hasan Fehmi Özhan ve dernek üyesi Birol Özgül'ün de katıldığı toplantıda, şenliğin detayları masaya yatırıldı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da şenlikte çeşitli yarışmalar, oyun parkurları, ünlü sanatçıların konserleri ve sürpriz etkinlikler yer alacak. Şenliğin, kültürel mirasın yaşatılması ve toplumun bir araya gelerek dayanışmasının pekiştirilmesi açısından büyük önem taşıdığı vurgulanırken, etkinlik programına ilişkin ayrıntıların önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.