Kayserililerin Emeği, Migros Raflarında!

Migros raflarındaki Yerli Kayseri Yeşil Mercimek ibareli ürün tüketicilerin dikkatini çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayserililerin Emeği, Migros Raflarında!

Geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde Kayseri Valiliği ve Migros işbirliği, Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kayseri Şeker, GürAta ve Zzef desteğiyle Kayseri’de yerli üretim yeşil mercimek ekiminin artırılması için adım atılmış Kayserili yerli üreticiye destekler sağlanacağı açıklanmıştı. 

10 Bin Dekarda Yeşil Mercimek Üretimi Gerçekleşti!

Kayseri Valiliği’nin koordinesinde hayata geçirilen Yerli Yeşil Mercimek Üretimi kapsamında, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi ve Kayseri Şeker’e bağlı çiftçiler yeşil mercimek ekimine teşvik edilmiş, Migros üreticilere alım desteği garantisi vermişti.

Form Kayseri Alışveriş Merkezi’ndeki O Görüntü Dikkat Çekti!

Form Kayseri Alışveriş Merkezi’nde yer alan Migros Mağazasında da Kayseri’de üretilen yeşil mercimeğe yer verildi. Yerli yeşil mercimeğe vatandaşların ilgili büyük. 

Kayserililerin Emeği, Migros Raflarında!

Kilogram Fiyatı 58.95 TL

Yerli Kayseri Yeşil Mercimek başlığı ile satışa sunulan ürün afişinin altında projenin paydaşları olan Kayseri Valiliği, Kayseri Şeker, Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, GürAta ve Zzef’e de teşekkür edildi. 

Yerli Ürün Her Zaman Tercihim!

Alışveriş için Migros mağazasını tercih eden bir vatandaş yerli mercimek ürünü gördükten sonra çok memnun kaldığını ifade ederek ‘ Yerli üretim her zaman desteklenmeli, bende bakliyat ürünleri alırken her zaman yerli üretim olmasına dikkat ediyorum’ diye konuştu. 

Kayserililerin Emeği, Migros Raflarında!