Kayserililerin Toplu Taşıma İsyanı!

Kayserililer son günlerde değişen otobüs hatlarından şikayet ediyorlar. Değişen otobüs hatlarının bildirimi Ulaşım A.Ş tarafından yapılsa da vatandaşlar takip edemiyor. İşte Kayserililerin toplu taşıma isyanı! Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayserililerin Toplu Taşıma İsyanı!

Kayseri’de son günlerde yaşanan otobüs hattı değişimleri vatandaşların şikayetlerine konu oldu.  Kayserililer değişikliklerden haberleri olmadığını iddia ediyor. Kayseri’de toplu taşıma isyanı bitmiyor!

Kayseri’de yaşanan toplu taşıma krizi her geçen gün etkisini artırarak devam ediyor. Tramvay ve otobüs saatlerinin değişmesi ve sayılarının azaltılması vatandaşların şikayetlerine konu olurken, şimdi de değişen otobüs hatlarından şikayet ediyorlar. Kayseri’de Ulaşım A.Ş tarafından değişen otobüs hatları duyuruya çıkıyor. Fakat birçok vatandaş bu duyuruyu görmediğini iddia ederek, otobüslerin değişmesinden şikayetçi oluyor. Konu ile ilgili WhatsApp ihbar hattımıza şikayette bulunan bir vatandaş, ‘Düvenönü’nde inmek için bindiğimiz otobüsün değiştiğini başka bir durağa girince gördük. Değişen otobüsü bilmeyen, özellikle yaşlılar büyük panik yaşadı. Benim de annem yaşlı. Çok yürümesin diye Düvenönü otobüsüne bindik ama çok saçma bir yerde indirdi bizi. Neden duyuru yapılmıyor’ dedi.

Konu ile ilgili bilgiler bununla sınırlı olmakla birlikte, yetkililerden açıklama talep ediliyor.