Kayseri'nin genelinde trafik akışı rahat

Kayseri yollarındaki trafik akışının genel olarak rahat olduğu görüldü.

Kayseri'nin genelinde trafik akışı rahat

İllerin anlık trafik yoğunluk bilgi haritalarına göre Kayseri’deki yollarda trafik sıkışıklığının çok görülmediği görüldü. Haritadan edinilen bilgiler göre, kırmızı renk ile ifade edilen ve söz konusu renkteki yerlerde trafik sıkışıklığının yaşandığı bildirilen kısımların toplam 30 noktada meydana geldiği kayıtlara geçerken, trafik sıkışıklığının olmadığı, trafik akışının rahat seyrettiği yeşil renkli kısımların ise ağırlıkta olduğu dikkatleri çekti.
 
KAYSERİ’DEKİ SIKIŞIKLIK KISA METRAJLI
 
İllerin trafik yoğunluğu haritalarında Kayseri’nin sıkışıklık noktalarının diğer büyük illere kıyasla daha az olduğu görülürken, noktaların yoğunluk uzunluklarının da kısa olduğu dikkatleri çekti. İller arasında en uzun sıkışıklık noktalarının ise İstanbul’da yer aldığı belirlendi. 
 
KÜÇÜK ŞEHİRLERDE SIKIŞIKLIK AĞIRLIKTA
 
İllerin trafik yoğunluk durumları bilgilerinde Bayburt, Zonguldak, Kilis gibi bazı küçük illerin şehir merkezlerinde trafik sıkışıklıklarının daha fazla olduğu dikkatleri çekti. Büyükşehirler içerisinde en rahat trafik Konya, Antalya ve Samsun’un olurken, sıkışıklık noktaları en çok olan büyük iller de İstanbul ve Gaziantep ve oldu. HABER: KAAN AKBAŞ