Kayseri'nin yarıdan fazlası sosyal hayatından memnun

Kayseri'de yaşayan vatandaşların yarıdan fazlasının sosyal hayatından memnun olduğu ortaya çıktı.

Kayseri'nin yarıdan fazlası sosyal hayatından memnun

Türkiye İstatistik Kurumu'ndan (TÜİK) edinilen bilgilerde, Kayseri'deki insanların yarısının sosyal hayatından memnun olduğu öğrenilirken, yüzde 51.1'lik orana sahip olan Kayseri'yi ise yüzde 51.3'lük orana sahip Ankara'nın takip ettiği görüldü. 

27 İLDE SOSYAL YAŞAMDAN MEMNUNİYET YARIDAN AŞAĞI 

TÜİK'ten öğrenilen bilgilere göre yurt genelinde toplam 27 ilde ise sosyal yaşamdan memnuniyet oranı yarıdan aşağı çıktı. İlleri içerisinde en düşün oran; yüzde 21.5 ile Siirt'in olurken, bu iller içerisinde ise en yüksek oran yüzde 49.7'lik orana sahip Bitlis oldu.  

SOSYAL YAŞAMDAN MEMNUNİYETİN KALESİ 'KÜTAHYA'  

Edinilen bilgilerde, sosyal yaşamdan memnun olan illeri içerisinde memnuniyet oranı en yüksek olan ilin yüzde 80.8 ile Kütahya olduğu dikkatleri çekerken, Kütahya'yı ise sırası ile Isparta ve Uşak takip etti. Türkiye genelinde sosyal yaşamından en az memnuniyet duyan il de yüzde 21.5'lik memnuniyet oranı bulunan Siirt oldu.  

Listede İstanbul'un sosyal hayatından memnuniyet oranı yüzde 51.4 olurken, İzmir'in yüzde 52.9, Ankara'nın ise yüzde 51.3 olduğu dikkatlerden kaçmadı. ÖZEL HABER: KAAN AKBAŞ