Kayserispor, 2 maddeden PDFK'ya sevk edildi!

Bellona Kayserispor, hafta sonu oynanan Sivasspor maçı sonrası 'çirkin ve kötü tezahürat' ve 'saha olayları' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Kayserispor, 2 maddeden PDFK'ya sevk edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilen takımlar açıklandı. Açıklanan takımlar arasında Kayserispor da yer aldı. Bellona Kayserispor, Cumartesi günü oynanan Sivasspor maçında taraftarın 'çirkin ve kötü tezahüratı' ve 'saha olayları' nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde;

3- BELLONA KAYSERİSPOR Kulübü’nün 17.08.2024 tarihinde oynanan BELLONA KAYSERİSPOR-NET GLOBAL SİVASSPOR Trendyol Süper Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Sivasspor da sevk edildi

Sivasspor da yine aynı maddelerden PFDK'ya sevk edildi; '4- NET GLOBAL SİVASSPOR Kulübü’nün 17.08.2024 tarihinde oynanan BELLONA KAYSERİSPOR-NET GLOBAL SİVASSPOR Trendyol Süper Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.