Kayserispor'a 350 Milyon getirebilir!

Kayserispor'un yıldız kalecisi Bilal Bayazit, Manchester United'ın yanı sıra Galatasaray ve Trabzonspor'un radarında. Genç yaşta gösterdiği performansla dikkat çeken Bilal, Avrupa'nın büyük kulüplerinin de ilgisini çekiyor. Ayrıntılar Kayseri Haberi'nde...

Kayserispor'a 350 Milyon getirebilir!

Futbola AVV Zeeburgia altyapısında başlayan, ardından Ajax altyapısına geçen ve Vitesse takımında profesyonel olan Bilal Bayazit’in futbola başladığı ilk yıllardaki fotoğrafı ilgi çekti.

Kayserispor'a 350 Milyon getirebilir!

Manchester United takibi bırakmıyor

Şu an Türkiye’nin en çok konuşulan futbolcuları arasında yer alan Bayazit, son iki yılda gösterdiği yüksek performansla adından başarıyla söz ettirdi. Dünya devi Manchester United’ın da takibe aldığı Bilal, Kayseri’nin Tomarza ilçesinin gururu oldu. İNgiliz devi geçen yıl Altay Bayındır'ı Fenerbahçe'den transfer etmiş, fakat beklediği performansı Milli kaleciden görememişti. Amsterdam’da dünyaya gelen Bilal Bayazit, Galatasaray ve Trabzonspor’un da yakından takip ettiği oyuncular listesinde yer alıyor. Geçtiğimiz sezon 137 kez net kurtarış yaparak rekor kıran Bilal, önümüzdeki sezon da Kayserispor forması giyecek. Geçen yıl devre arasında sözleşmesini 2 yıl daha uzatan Bilal, Kayseri’de oynamaktan dolayı mutlu olduğunu, fakat gelecek tekliflere de açık olduğunu belirtti.

Kayserispor'a 350 Milyon getirebilir!

Mustafa Tokgöz 7 Milyon Euro demişti

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Bilal’i bırakmaya niyeti yok. Ancak kulüpte yaşanan maddi sıkıntılar Başkan Ali Çamlı'yı kara kara düşündürüyor. Çamlı'nın gelecek tekliflerin durumuna göre hareket etmesi bekleniyor. Kayserili iş insanı ve eski Kayserispor yöneticisi Mustafa Tokgöz, Bilal için “Bilal en az 7 milyon euro eder” yorumuyla dikkat çekmişti. Sarı-kırmızılı takımda Doğan Alemdar da 3.5 milyon euroya Fransa devi Rennes’e transfer olarak kulübe önemli maddi kazanç sağlamıştı. Önümüzdeki günlerde birçok takımın Kayserispor’un kapısını Bilal Bayazit için çalması bekleniyor. Kayserispor taraftarı da Bilal Bayazit için 'En az 10 Milyon Euro eder' yorumu yaptı.

Kayserispor'a 350 Milyon getirebilir!

Bilal ayrılık sinyali vermişti

Kayserili sporcunun, üstün performansı, sadece Türkiye’de değil, Avrupa’nın büyük kulüplerinin de dikkatini çekiyor. Genç kalecinin geleceği merakla bekleniyor. Bilal, sezon bitiminde Başkan Ali Çamlı ile yeniden oturup konuşacağını dile getirmişti. Bakalım, şu an Fransa'da olan Başkan Ali Çamlı, Kayseri'ye geldikten sonra Bilal ile birlikte geleceği hakkında nasıl bir karar verecek? Bilal'in 10 Milyon Euro'ya satılması durumunda yaklaşık 350 Milyon TL, Kayserispor'un kasasına girebilir. Bu da kulübün içinde bulunduğu maddi sıkıntıyı tamemen bitirebilir.