Kayserispor'a bir kötü haber daha geldi!

Kayserispor, ekonomik olarak tarihinin en zor dönemini yaşıyor. Sarı-Kırmızılı kulüp, Trendyol'dan gelecek 25 milyon TL sponsorluk parasını temlikten dolayı bir kez daha alamadı. Toplamda 80 milyon TL'lik destekten faydalanamayan sarı-kırmızılı ekip, zor günler geçiriyor. Başkan Ali Çamlı da bu duruma dikkat çekerek istifasını sunmuştu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haber'inde...

Kayserispor'a bir kötü haber daha geldi!

Kayserispor'a darbe üzerine darbe geliyor. Sarı-Kırmızılı kulüp, temlikten dolayı zor günler yaşarken, 25 milyon TL'lik bir gelirden daha mahrum kaldı.

Trendyol'dan gelecek sponsorluk parası temlike takıldı

Ekonomik olarak tarihinin en zor dönemini yaşayan Kayserispor kulübüne bir kötü haber daha geldi. Sarı-kırmızılı takım, temlikten dolayı Trendyol’dan 25 milyon TL’den mahrum kaldı. Trendyol, isim sponsorluğundan dolayı Süper Lig’de mücadele eden takımlara 25’er milyon TL para dağıttı. Kayserispor da bu sponsorluktan yararlanamadı.

Toplamda 80 milyon TL para kulübün kasasına girmedi

Geçmiş yönetimden, eski başkan Berna Gözbaşı’nın kulübe koyduğu temlikten dolayı sarı-kırmızılı takım, böylelikle 3. kez para alamamış oldu. TFF, sezon başında 40 milyon TL lige katılım parası dağıtmıştı. Geçtiğimiz hafta da yine TFF 15’er milyon TL avans parası ödemişti. Böylelikle Kayserispor, toplamda 80 milyon TL para girişinden yararlanamamış oldu.

Kayserispor'a bir kötü haber daha geldi!

Çamlı temlikten dolayı istifa etmişti

Başkan Ali Çamlı, Sivasspor maçı sonrası bu temlik olayına dikkat çekerek, kulübün yürütülebilir bir yapıya sahip olmadığını gerekçe göstererek istifa etmişti. Kayserispor’a can suyu olacak bu paraların temlike ödenmesi, var olan moralleri alt üst etti.