Kayserispor'a bu kez güzel haber geldi!

Kayserispor'un başarılı savunma oyuncusu Majid Hosseini'den güzel haber geldi. İranlı, 26 Ağustos'ta antrenmanlara başlamıştı. Beklenenden daha erken sahalara dönmesi beklenen Hosseini', ne zaman yeşil sahalara dönecek? Ayrıntılar Kayseri Haberi'nde...

Kayserispor'a bu kez güzel haber geldi!

Kayserispor'un tecrübeli defansı Majid Hosseini'den güzel bir haber geldi.

Geçirdiği ameliyatlar nedeniyle uzun bir süredir sahalardan uzak kalan İranlı, 26 Ağustos'ta antrenmanlara başlamıştı. Hosseini’nin beklenenden daha erken yeşil sahalara döneceği öğrenildi.

Kayserispor'a bu kez güzel haber geldi!

Ne Dimitrios Kolovetsios ne de Joseph Attamah yerini dolduramadı

Hosseini, geçtiğimiz yıl Aralık ayında Konyaspor karşısında forma giymiş ve ardından Asya Kupası için İran Milli Takımı'na katılmıştı. İran'ın Hong Kong ile oynadığı karşılaşmanın 73. dakikasında sakatlanan Hosseini’nin yokluğu, Kayserispor'un savunma hattında ciddi şekilde hissedildi. Ne Dimitrios Kolovetsios ne de Joseph Attamah, onun yerini dolduracak performans gösteremedi.

Kayserispor'a bu kez güzel haber geldi!

Majid Hosseini ne zaman dönecek?

Şu anda toparlanma sürecinde güç toplayan Hosseini’nin, Süper Lig’in 7. ya da 8. haftasında sahalara dönmesi planlanıyor. Hosseini'nin erken dönüş ihtimaline en çokta, teknik direktör Burak Yılmaz sevindi.

Kayserispor'a bu kez güzel haber geldi!

İki yıllık anlaşma yapılmıştı

Türkiye'de Trabzonspor'da da forma giyen Majid Hosseini ile Kayserispor, geçtiğimiz sezon yeniden anlaşma sağlamıştı. Tecrübeli oyuncu, 2 yıllık iza atmıştı.