Kayserispor'a hatırı sayılır destek geliyor!

Kayserispor'a destekler devam ediyor. Avusturyalı eski kaleci Alexander Keckeis'in ardından Türkgücü Münih Asbaşkanı Serdar Yılmaz da Kayserispor'u ziyaret eti. Yılmaz ile Başkan Ali Çamlı neler konuştu? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Kayserispor'a hatırı sayılır destek geliyor!

Kayserispor’a destek üstüne destek geliyor.

Sarı-Kırmızılı kulübe bugün vefa paketi alarak destek olan Avusturyalı eski kaleci Alexander Keckeis’in ardından gurbetçi Serdar Yılmaz da ziyarette bulundu. Türkgücü Münih Asbaşkanı Serdar Yılmaz, Başkan Ali Çamlı ile buluşarak, Almanya’dan önümüzdeki sezon neler yapılabileceği hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kayserispor’dan yapılan açıklamada, “Türkgücü Münih Asbaşkanı Serdar Yılmaz, Kulüp Başkanımız Ali Çamlı’yı tesislerimizde ziyaret etti. Başkanımız ve kıymetli misafirimiz, Kulübümüzle ilgili Almanya’da neler yapılabileceği hakkında fikir alışverişinde bulundular. Kulübümüzü ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ederiz.” denildi.

Kayserispor'a hatırı sayılır destek geliyor!

Gurbetçiler daha çok ilgi gösteriyor

Bu ziyaret ve desteklerin devam etmesi beklenirken, Kayserispor’a gurbetçi vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği dikkatlerden kaçmıyor. Almanya’da yaşayan Türk futbolseverler, bu tür işbirlikleri ile Kayserispor’a daha fazla destek olarak, yeni sezonda daha az sıkıntı çekilmesini sağlaması bekleniyor.