Kayserispor'a heyecanlandıran ziyaret!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bir dizi ziyarette bulunmak ve yatırımları incelemek için bugün Kayseri'ye geldi. Bakan Uraloğlu ile birlikte, Kayserili milletvekilleri de Kayserispor'u ziyaret ettiler.

Kayserispor'a heyecanlandıran ziyaret!

Oldukça hareketli günlerin yaşandığı Bellona Kayserispor'da, genel kurul heyecanı da yaklaşıyor. Son Sivasspor maçında başkanlığı bırakacağını ve genel kurul kararı aldığını açıklayan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, dün de basın mensuplarına açıklamalarda bulunmuştu. Çamlı, kulübün temlik sorunu nedeniyle yönetilemeyeceğini belirterek başkanlığa talip olanları genel kurula davet etmişti.

Kayserispor'a heyecanlandıran ziyaret!

Eski Başkan Berna Gözbaşı'nın da gün yaptığı açıklamalarla birlikte Kayserispor'da hareketli günler yaşanmaya devam etti. 

Son olarak bugün Kayseri'ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Milli Savunma Eski Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Murat Cahid Cıngı ve Sayın Bayar Özsoy ile birlikte Kayserispor'u ziyaret etti.

Kayserispor'a heyecanlandıran ziyaret!

Bakan'a forma hediyesi

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve Milli Savunma Eski Bakanı Hulusi Akar'a Kayserispor forması hediye etti. Ziyaret ile ilgili Kayserispor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; ''Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Milli Savunma Eski Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Murat Cahid Cıngı ve Sayın Bayar Özsoy kulübümüze gelerek yapmış oldukları nazik ziyaret ve verdikleri açık destek için şehrimiz ve Büyük Kayserispor Camiası adına şükranlarımızı sunarız.''

Sıkıntılı günler geçiren Kayserispor'a yapılan bu ziyaret Kayserispor camiası tarafından umut verici olarak karşılandı.