Kayserispor'a uğursuz geliyor!

Kayserispor, 30 Eylül pazartesi günü evinde Beşiktaş'ı konuk edecek. Bu maçta hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan'ın yönettiği maçlarda Kayserispor'un galip gelememesi dikkatlerden kaçmadı. Karaoğlan, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe-Galatasaray maçında verdiği penaltıyla eleştiri odağı olmuştu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'a uğursuz geliyor!

Kayserispor maçlarında görev alan hakemler arasında Atilla Karaoğlan detayı dikkatlerden kaçmıyor.

30 Eylül Pazartesi günü Kayserispor-Beşiktaş maçında da görev alacak olan Karaoğlan’ın düdük çaldığı hiçbir karşılaşmada Kayseri temsilcisi galibiyet sevinci yaşayamadı. Atilla Karaoğlan, şu ana kadar 12 kez Kayserispor maçlarında görev aldı. Bu maçların tamamında Kayserispor galip gelemedi. Hakem Atilla Karaoğlan'ın yönettiği maçlarda Kayserispor, son olarak bir takımı mağlup edemedi.

Kayserispor'a uğursuz geliyor!

Toplamda 12 kez Kayserispor maçı yönetti

Sarı-Kırmızılılar, bu maçlarda 7 beraberlik alırken, 5 yenilgi ile sahadan ayrıldı. Geçtiğimiz sezon İstanbul’da Atilla Karaoğlan’ın düdük çaldığı Galatasaray-Kayserispor maçı 2-1 tamamlanmıştı. Kayseri’de oynanan Kayserispor-Karagümrük maçı da 2-2 beraberlik ile sonuçlanmıştı.

Kayserispor'a uğursuz geliyor!

Karaoğlan uğursuz mu geliyor?

Kayserispor’a gönül veren taraftarlar, ‘Atilla Karaoğlan Kayserispor’a uğursuz geliyor’ yorumları yaptı. Karaoğlan, geçtiğimiz hafta sonu derbi maçında görev almıştı. Bu maçta Fenerbahçe lehine verilen penaltı Türkiye’nin gündemine oturmuştu.