Kayserispor'a yan bakan yanıyor - Şehri mutluluk sardı

Kayserispor, zor şartlara rağmen almış olduğu başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da, takımın namağlup olarak yola devam etmesinin mutluluğunu yaşıyor. Ersoy, maç bitiminde neler söyledi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde….

Kayserispor'a yan bakan yanıyor - Şehri mutluluk sardı

Kayserispor, Süper Lig'in 4. haftasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Çağdaş Atan yönetimindeki Sarı-Kırmızılı takım, zorlu deplasman maçından 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla birlikte Kayserispor, bu sezonki başarılı performansını sürdürerek namağlup unvanını korudu. Sarı-Kırmızılılar, 4 haftada toplamda 6 puan hanesine yazdırarak, düşman çatlattı.
Kayserispor'un bu sezonki çıkışı, Türkiye’de büyük takdir topluyor. Sarı-Kırmızılı takımının başaralı tablosu Kayseri’de büyük sevinçle karşılanıyor. 
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kayserispor’un yoluna namağlup olarak yoluna devam ettiğine dikkat çekerek, “Antalyaspor deplasmanından da puan alarak Namağlup olarak yoluna devam eden Sevdamız Kayserispor’umuzu Başkanımız Ali Çamlı başta olmak üzere tüm teknik heyeti ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi. 
Kayserispor'un geleceği adına bu umutlu tablonun şehrin birlik ve beraberliğinin önemi olarak yorumlandı.