Kayserispor abone oldu - Spor haberleri

Kayserispor, bu sezon Süper Lig'de henüz galibiyetle tanışamadı. Sarı-Kırmızılılar, Hatayspor karşısında ilk galibiyetlerini almak için sahaya çıkacak. Mersin'de oynanacak olan maçta takımı Kapalı Kale, yalnız bırakmayacak. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Kayserispor abone oldu - Spor haberleri

Kayserispor, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 8 maçta da galibiyet elde edemedi.. Sarı-Kırmızılı ekip, 3 maçta mağlubiyet alırken, 5 maçtan ise beraberlikle ayrıldı. Kayserispor, bu sezon henüz galibiyet alamayan kendisi gibi alt sıralardan kurtulmak isteyen Hatayspor’un konuğu olacak.

Zorlu fikstür sıkıntı oluşturdu

İlk haftayı BAY geçen Kayserispor, ikinci hafta Kayseri’de oynadığı maçta Sivasspor’a 2-1 mağlup oldu. Üçüncü hafta Trabzonspor karşısında sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan Sarı-Kırmızılı takım, dördüncü haftada Konyaspor deplasmanında golsüz eşitlikle ayrıldı. Beşinci haftada Eyüpspor’u konuk eden Kayserispor, 2-0 gerideyken skoru 2-2’ye getirerek beraberliği kurtardı. Galibiyeti kaçıran taraf oldu.

Kayserispor abone oldu - Spor haberleri

Kayserispor galibiyeti kaçıran taraf oldu

Kayserispor, altıncı hafta Göztepe karşısında İzmir’den 3-0’lık ağır bir yenilgi ile döndü. Yedinci hafta sahasında Beşiktaş’a 3-0 kaybeden Sarı-Kırmızılılar, sekizinci hafta Çağdaş Atan'ın çalıştırdığı Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta Gaziantep FK karşısında 2-2’lik skorla sahadan ayrılan Kayserispor, beraberlik serisine abone oldu

Çıkış yolu Hatayspor!

Kayserispor, Sinan Kaloğlu yönetiminde bu sezonki ilk galibiyetini almak için mücadele ediyor. Hatayspor karşısında galibiyetle tanışmak ve 3 puan hasretini sona erdirmek isteyen Sarı-Kırmızılı ekip, çıkışa geçmeyi hedefliyor. Hatayspor ile Kayserispor arasında oynanacak 10. hafta mücadelesi, Mersin Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayacak. Kayserispor taraftarı Kapalı Kale grubu da takımlarını bu önemli maçta yalnız bırakmayacak.