Kayserispor Alper Kelkitli ile devam etsin!

Kayserispor, Alper Kelkitli yönetiminde çıktığı bir maçta yine kaybetmedi. Genç teknik adam, yaptığı hamlelerle ve sahaya sürdüğü 11 ile farkını yine ortaya koydu. Taraftarlar, 'Bu adam bu işi biliyor' diyerek Kelkitli'ye destek verdi ve devam etmesi yönünde yorumlarla bulundu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor Alper Kelkitli ile devam etsin!

Kayserispor, genç teknik direktör Alper Kelkitli ile çıktığı bir maçtan daha alnının akıyla ayrıldı. Burak Yılmaz’ın istifasının ardından Başakşehir karşısında takımın başında sahaya çıkan genç çalıştırıcı, kısa sürede yaptığı dokunuşlarla fark oluşturdu. Elindeki mevcut kadrodan en iyi 11’i sahaya süren Kelkitli, maç sonunda galibiyet sevinci yaşayamadı, ama sahadaki duruşu ve yaptığı değişikliklerle alkış tam not aldı.

Kayserispor Alper Kelkitli ile devam etsin!

Takım üzerindeki etkisi hemen gözlendi

Kayserispor'da teknik direktör olarak Sinan Kaloğlu açıklandı, ancak takımın başında maça çıkmadı. Kulübede görev verilen Alper Kelkitli, oyuna yaptığı müdahalelerle farkını bir kez daha kanıtladı. Kelkitli, özellikle savunma hattında Mehdi Bourabia’yı stopere çekti. Savunmayı güçlendiren genç çalıştırıcı bu hamlesiyle Başakşehir karşısında risk aldı. Rakip ataklarını teknik ayaklarla karşılamayı amaçlayan Kelkitli, genç oyuncu Kartal Kayra Yılmaz’ı yedek soyundurdu.

Kayserispor Alper Kelkitli ile devam etsin!

Joseph Attamah kadro dışı kalmıştı

Başkan Ali Çamlı’nın disiplinsiz hareketleri ve yetersizliğiyle büyük tepki toplayan Joseph Attamah kadro dışı bıraktı. Genç çalıştırıcı Alper Kelkitli, oyuncu tercihleri konusunda ince dokunuşlarla kalitesini konuşturdu. Kayserispor'da Majid Hosseini, Julian Jeanvier sakat, Dimitrios Kolovetsios ile Joseph Attamah da kadro dışı kalması genç çalıştırıcının elini iyice zayıflattı. Sarı-Kırmızılı takım, tüm bu değişikliklere rağmen galibiyeti kaçırdı. Kayserispor, yine bireysel bir hatadan dolayı İstanbul deplasmanından 1 puanı kaçırdı.

Kayserispor Alper Kelkitli ile devam etsin!

Alper Kelkitli’nin sahaya sürdüğü 11 beğenildi

Genç teknik adam, sahaya Bilal Bayazit, Gökhan Sazdağı, Mehdi Bourabia, Arif Kocaman, Lionel Carole, Ali Karimi, Baran Gezek, Aylton Boa Morte, Miguel Cardoso, Carlos Mane ve Duckens Nazon'u sahaya sürdü. Oyuncularını son derece iyi motive ettiği gözlenen Kelkitli, maç boyunca da yerinde oturmadı, sürekli oyuncuları yönlendirdi. Takımın özellikle savunma ve hücum dengesini korumasını sağlayan Kelkitli, Arif Kocaman'ın yaptığı hataya rağmen, başarısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Kayserispor Alper Kelkitli ile devam etsin!

Alper Kelkitli, bunu hep yapıyor

Alper Kelkitli, daha önce 2021 yılında Uğur Kulaksız ile birlikte geçici olarak yine Kayserispor’un başına geçmişti. Zorlu maçlarda önemli galibiyetler elde eden Kelkitli, Hatayspor, Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor ve Denizlispor karşısında galibiyetler elde etmişti. 

Kayserispor Alper Kelkitli ile devam etsin!

'Bu adam bu işi biliyor'

Alper Kelkitli’nin başarıları dikkat çekerken, taraftarlar, “Bu adam bu işi biliyor, keşke takımı hep o çalıştırsa. Kayserispor'da sorun teknik direktör değil, sorun yönetimin bu işi bilmemesi. Elinde böyle bir adam varsa neden başkalarına trilyonlar veriliyor anlamak mümkün değil.” yorumlarını paylaştı. Kayserispor’un içinde bulunduğu zor dönemde Kelkitli’nin takımın başına geçmesi ve gösterdiği performans, tüm sporsverler tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Öte yandan Kelkitli'nin maç boyunca yerine oturmadığı gözden kaçmadı.