Kayserispor Asbaşkanı Ali Hızar müjdeyi verdi

Kayserispor Asbaşkanı Ali Hızar, Hollanda'nın Dortrecht şehrinde Kayserispor futbol akademisini geliştirmek için kolları sıvadı. Bu adım, Avrupa'da genç yeteneklerin keşfedilmesini sağlayacak. Detaylar Kayseri haberimizde.

Kayserispor Asbaşkanı Ali Hızar müjdeyi verdi

Kayserispor Asbaşkanı Ali Hizar, Sarı-Kırmızılı kulübünün kalkınması ve ekonomik sıkıntıların azaltılması için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Hızar, yaptığı açıklamada, Hollanda'nın Dortrecht şehrinde Kayserispor futbol akademisinin gelişimi için planlarının bulunduğunu belirtti.

Hollanda'da Kayserispor Futbol Akademisi için ilk adım…

Avrupa'da Kayserililerin en yoğun olarak yaşadığı yerlerden Hollanda'nın Dortrecht şehrinde dikkat çeken Hizar, "Tüm şartlar ayarladım, yönetim kuruluna sunacağım. Onaylanırsa Kayserispor futbol akademisini umarım başlatacağız" dedi. Bu adımın, kulübün uzun vadeli hem ekonomik hem de sportif olarak büyümesine katkı sağlaması amaçlanıyor.

Kayserispor Asbaşkanı Ali Hızar müjdeyi verdi

Kayserispor'un Avrupa'daki ilk Akademisi olacak

Hızar, "Bütün şartlar oluşturulmuş, her şey Kayserispor'un menfaatine olacaktır. İnşallah Avrupa'da Kayserispor futbol akademisini tabelalarını görürüz. Kayserispor'un Avrupa'daki genç yeteneklere ulaşarak daha güçlü bir altyapı oluşturmasını hedefliyoruz” diye konuştu. Kayserispor, Avrupa'da kurulacak olan bu akademi ile hem kulübün tanıtımını artıracak hem de yetenekli genç futbolcuların keşfedilmesine Kayseri’ye gelmeleri sağlanacak. Bu akademi, ile Kayserispor Avrupa’da daha çok tanınacak.

Kayserispor Asbaşkanı Ali Hızar müjdeyi verdi

Ali Hizar ile birlikte Hasan Irmak da yeni yönetime girecek

Asbaşkan Ali Hızar, Avrupa’dan Kayserispor yönetimine girecek. İkili, Kayserispor'un sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da ses getiren bir kulüp olması için girişimlerini sürdürüyor. Hollanda'da açılması planlanan bu akademinin, Fransa’da da yapılması bekleniyor.