Kayserispor Beşiktaş maçı çok şeye gebe!

Kayserispor, Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Burak Yılmaz için kritik bir maç olan bu mücadelede, Sarı-Kırmızılılar, sezonun ilk galibiyetini amaçlıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu haberde...

Kayserispor Beşiktaş maçı çok şeye gebe!

Kayserispor, Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Sarı-Kırmızılılar, bu hafta sonu sahasında Beşiktaş'ı puansız göndererek, sezonun ilk galibiyetini almak istiyor.

Kayserispor'da sakat oyuncuların çokluğu moral bozuyor

Kayserispor, güçlü rakibi Beşiktaş'a karşı galip gelmek için sıkı bir antrenman programıyla hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı takımda Majid Hosseini, Julian Jeanvier, Bilal Bayazit, Arif Kocaman, Hasan Ali Kaldırım ve Ali Karimi'nin sakatlıkları devam ediyor. Teknik direktör Burak Yılmaz, tüm bu zorluklara rağmen taraftarın da desteğiyle galibiyet hedefliyor.

Kayserispor Beşiktaş maçı çok şeye gebe!

Burak Yılmaz için çok zor olacak

Kayserispor'un başında geçtiğimiz sezonun ortasında gelen Burak Yılmaz için Beşiktaş maçı ayrı bir önem taşıyor. Genç çalıştırıcı, teknik direktörlük kariyerine Siyah-Beyazlı kulüpte başladı. Genç çalıştırıcı yardımcısı olduğu kulüpte Şenol Güneş'in ayrılmasının ardından göreve geldi. Ancak, Beşiktaş macerası Burak Yılmaz için kısa sürdü. Kayserispor'da yaşanan kötü süreçten dolayı genç çalıştırıcının koltuğu sallanıyor. Yılmaz, Beşiktaş maçını kazanırsa üzerindeki baskıyı kaldıracak. Kayserispor sahadan yenilgiyle ayrılırsa da ipler kopabilir.

Kayserispor Beşiktaş maçı çok şeye gebe!

Gökhan Sazdağı cezasını tamamladı

Kayserispor'da Göztepe maçında cezasını tamamlayan Gökhan Sazdağı, Beşiktaş'a karşı görev alabilecek. Sarı-Kırmızılılar, saha ve seyirci avantajını kullanarak, bu zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılmak istiyor.

Kayserispor Beşiktaş maçı çok şeye gebe!

Beşiktaş formunun zirvesinde

Beşiktaş, emin adımlarla Süper Lig'deki çıkışını sürdürüyor. Siyah-Beyazlı takım, geçtiğimiz hafta Eyüpspor'u 2-1 mağlup etmişti. Geçtiğimiz sezon Kayseri'de oynanan karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlanmış, İstanbul'daki mücadele ise Beşiktaş'ın 2-1'lik galibiyetiyle tamamlanmıştı.

Kayserispor Beşiktaş maçı çok şeye gebe!

Kayserispor Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak?

Kayseri'de nefesler tutuldu. Zorlu doksan dakikanın başlama saati 20:00 olarak belirlendi. Kayserispor, taraftarının desteğiyle Beşiktaş'ı mağlup ederek üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyor.