Kayserispor Çaykur Rizespor'u ezberliyor

Kayserispor, milli aranın ardından bu hafta sonu sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Karşılaşma öncesisende sarı-kırmızılı takımda son durum ne? Maç hangi gün, saat kaçta başlayacak? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor Çaykur Rizespor'u ezberliyor

Kayserispor, evinde Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.

Sarı kırmızılı takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Takımın uzun zaman sonra tam kadro olması büyük bir avantaj olarak görülüyor. Özellikle Miguel Cardoso'nun iyileşmesi ve maça hazır olması büyük moral kaynağı oldu.
Son üç maçta istediği sonuçları alamayan Kayserispor, bu maçta taraftarın desteğiyle yeniden galibiyet serisine başlamayı istiyor. Bu zorlu maçta taraftara büyük iş düşüyor. Taraftarlar, bu kritik maç takımlarını yalnız bırakmayacak. 

Kayserispor Çaykur Rizespor'u ezberliyor

Teknik direktör Recep Uçar, maç öncesinde yaptığı açıklamada, ‘Güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu maçı galibiyetle tamamlamak istiyoruz. Taraftarlarımızın desteği bu maçta çok kritik’ dedi.
Kayserispor, bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Kayserispor ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan maç 21 Ekim Cumartesi günü saat 13:30’da başlayacak. Karşılaşmada Burak Şeker düdük çalacak.