Kayserispor çok daha üstün

Kayserispor, Süper Lig'de Kasımpaşa ile karşılaşacak. Sarı-Kırmızılı takımın İstanbul takımlarına karşı üstünlüğü dikkatlerden kaçmıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor çok daha üstün

Kayserispor, Süper Lig'de güçlü rakibi Kasımpaşa ile kritik bir maça çıkıyor. Sarı-Kırmızılı ekip, bu önemli karşılaşmayı kazanarak hem puan farkını artırmayı hem de galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. İki takım arasında yenilgiye kadar oynanan 27 maçta Kayserispor, 13 galibiyetle üstünlük sağlarken, Kasımpaşa 5 kez kazanmayı başardı. Geri kalan 10 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.
Geçen sezon İstanbul'da oynanan maçta Kayserispor 1-0 avantajıyla sahadan ayrılırken, Kayseri'deki maçta golsüz berabere tamamlandı. İki takım arasındaki farklı skorlu maçta, Kasımpaşa'nın 5-1'lik üstünlüğüyle sona ermişti. Kayserispor, İstanbul takımlarına karşı son zamanlarda başarısız sonuçlar alıyor. Son 7 karşılaşmada galibiyet sevinci yaşayamayan Sarı-Kırmızılılar, bu sezon Galatasaray, İstanbulspor ve Başakşehir ile berabere kaldı, Beşiktaş ise 2-1 mağlup oldu.
Bu kritik maçta, Kayserispor için İstanbul'da galibiyet serisini ve rakibine karşı çıkışını üstünlüğünü sürdürmek istiyor. 

Kayserispor hakkında tüm gelişmeleri Kayseri Anadolu Haberi takip etmeye devam edin.